Clasamentul rușinii. Business Insider: Bucureștiul, pe primul loc în topul orașelor europene cu cel mai aglomerat trafic

Din păcate pentru șoferii din Capitală, Bucureștiul se află pe primul loc în topul orașelor europene cu cel mai aglomerat trafic, potrivit unui clasament realizat de TomTom.

Problema traficului din București a depășit granițele. Capitala României se află pe primul loc în topul orașelor europene cu cel mai aglomerat trafic. Aceasta este urmată de Moscova și Sankt Petersburg. București are cel mai congestionat trafic din Europa cu un scor de 50%, în creștere cu șapte procente față de anul trecut

Un tânăr a vrut să cumpere o mașină! Samsarul nu știa cine este potențialul cumpărător și a vrut să-l păcălească. Ce a urmat?

O tânără a fost lovită pe trecere în Timișoara! Impactul a fost filmat | VIDEO

Topul realizat de TomTom a colectat date pe o perioadă de nouă ani și a acordat fiecărui oraș un scor de aglomerare dintr-un maximum de 100 de puncte. Punctajul anual, actualizat cu datele din 2016, indică timpul suplimentar necesar pentru o anumită deplasare, într-un anumit oraș.

Iată topul:

1. București

2. Moscova

3. Sankt Petersburg

4. Londra

5. Marsilia

6. Roma

7. Paris

8. Bruxelles

9. Manchester

10. Atena

Michael Schumacher poate comunica?

De ce în Roma italienii nu lasă mașinile parcate în viteză? | VIDEO

Adaugă un comentariu