Cu ce cautari pe Google ne-au gasit cititorii in ultima luna

De luna aceasta incepem o categorie noua a website-ului Auto-Bild.ro. Inca nu ne-am hotarat ce numa va purta, insa stim ca aici vom vorbi despre cum au ajuns utilizatorii de online pe website-ul nostru si va vom prezenta topul celor mai utilizate 10 cautari.

Suzuki SX4

In ultima luna, cel mai cautat tag cu care cititorii au ajuns pe Auto-Bild.ro a fost “suzuki sx4“. Primul rezultat oferit este un test drive comparativ intre localnicul Dacia Duster si SX4 S-Cross.

Strada Xenofon

Pe locul doi al cautarilor dumneavoastra am gasit “strada xenofon“, singura strada cu trepte din Bucuresti care, de curand, a fost pictata de un artist plastic.

Strada Xenofon

Prima Masina

Pe pozitia a treia a cautarilor apare “prima masina“, initiativa statului roman in ceea ce priveste achiztia de masini noi pentru tineri.

BMW i8

Continuam topul si pe locul patru gasim tag-ul “bmw i8“. Sportiva din Bavaria a reprezentat un subiect destul de aprins in ultimele 30 de zile pe website-ul nostru.

Skoda Octavia 3

Locul cinci al clasamentului cautarilor este ocupat de “skoda octavia 3“, iar primul rezultat oferit de Google va fi un comparativ intre modelul din Mlada Boleslav, Opel Astra Sedan si Volkswagen Jetta.

Renault Captur pareri

Pe pozitia a sasea a topului nostru gasim tag-ul “renault captur pareri“. Pe prima pozitie in cautari gasim testul comparativ intre crossoverul de oras Renault Capturi si Dacia Sandero Stepway.

renault captur (1)

Furios si Iute 7

Continuam cu pozitia a saptea a clasamentului. Aici gasim “furios si iute 7“, iar daca vei cauta aceste cuvinte pe Google, primul rezultat te va trimite catre un anunt din care aflii ca americanii doar ce au incheiat filmarile la partea a saptea a francizei.

Duster pick-up

Locul opt al clasamentului este ocupat de “duster pick-up“, iar Google iti va oferi ca rezultat articolul in care vorbeam despre primele imagini fara camuflaj ale viitorului model din Mioveni.

Skoda Yeti pareri

Ajungem si la locul noua. Tag-ul regasit aici este “skoda yeti pareri“, iar Google te va trimite catre un comparativ intre modelul din Mlada Boleslav si Dacia Duster.

Skoda Yeti 4x4

Peugeot 308

Pe ultima pozitie a clasamentului cautarilor dumneavoastra gasim “peugeot 308“, iar Google iti va oferi ca rezultat un test cu versiunea break a modelului francez.

Adaugă un comentariu