Dacă eşti lovit în trafic poţi folosi o mașină închiriată pe cheltuiala poliței RCA a vinovatului

Veste bună pentru şoferii care au fost loviţi în trafic. Cât timp îşi repară autoturismul, pot folosi unul închiriat, iar cheltuielile sunt suportate de poliţa RCA a celui care i-a accidentat.

Asta este LEGEA CARE VA DUCE LA DISPARIȚIA SAMSARILOR!

VIDEO Un instructor auto din Constanța a fost SURPRINS ÎNTR-O IPOSTAZĂ INCREDIBILĂ!

Măsura este în vigoare din 2016, dar până acum puţini şoferi au beneficiat de ea. În ultima vreme, această regulă este promovată de service-urile care vor să îşi fidelizeze clienţii, dar şi de firmele de închirieri auto care îşi pot creşte în acest fel veniturile.

A MUTAT O MAȘINĂ 5 METRI în București și A PRIMIT 9 LUNI DE ÎNCHISOARE!

Nu ai ASTA în mașină mereu? AMENDĂ 525 DE LEI!

Potrivit unei norme emisă de Autoritatea de Supraveghere Financiară cei care se aleg cu maşina avariată pot beneficia de decontarea cheltuielilor cu închirierea unui autoturism dintr-o clasă similară cu a lor pe poliţa RCA a şoferului vinovat, pe durata cât vehiculul personal nu poate fi folosit. De asemenea, păgubiţilor le pot fi decontate plăţile făcute cu transportul – dacă aleg să nu îşi închirieze o maşină.

VIDEO Ți-o mai amintești pe ȘOFERIȚA TUPEISTĂ care a făcut show cu un polițist?

Ai grijă pe cine deranjezi’ în trafic! Polițiștii circulă cu mașini neinscripționate! Uite ce a pățit un șofer din Ploiești! | VIDEO

Actul stabileşte şi cum se calculează perioada maximă pentru care pot fi decontate cheltuilele cu închirierea unei maşini. Deşi norma potrivit căreia proprietarii maşinilor avariate în accidente pot beneficia de decontarea cheltuielor cu închirierea unui autoturism este în vigoare de peste un an, puţini şoferi ştiu de ea.

Un tânăr din Bascov a omorât un om pentru că făcea drifturi’

Uite cum se fac de râs mașini 4×4 de zeci de mii de euro | VIDEO

Sursa: stirileprotv.ro

taguri
Adaugă un comentariu