Cât din Dacia Spring vom vedea în Sandero 2021? Iată cum ni l-am imaginat!

Suntem nerăbdători să facem cunoștință cu următoarea Dacia Sandero. Atât de nerăbdători, că am făcut randări cu ea. Cu elemente de pe conceptul Spring.

Citește și:

Sesiune foto cu Dacia 1300 prin centrul New York-ului pe timp de coronavirus

Dacia Duster versus Suzuki Vitara: ce să alegi?

Uzinele Dacia din Mioveni îşi vor relua activitatea progresiv din 21 aprilie

Dacia Duster versus Ford EcoSport, Mazda CX-3 și Hyundai Kona. Șanse egale?

Dacia a anunțat că ține fabrica Mioveni închisă în continuare

Am tot vorbit despre Dacia Sandero la noi pe site, chiar recent — unde am înșiruit așteptările noastre privind următorul hatchback subcompact de la Mioveni. Așteptări care nu sunt fanteziste, ci foarte logic motivate.

Așadar, ne așteptăm ca Sandero să crească ușor în dimensiuni — cum de altfel fac toate modelele noi în zilele noastre — și să aibă sub capotă nu doar clasicele ansamble propulsoare cu trei și cu patru cilindri, dar și un agregat hibrid. Un mild-hybrid care deja echipează noul Renault Clio E-Tech.

La interior, ne așteptăm să găsim un grad mai mare de ergonomie — adică și un ecran al infotainmentului situat în partea de sus a bordului, printre altele.

Cât despre imaginile de mai sus, acestea sunt cât se poate de fanteziste, pentru că îl întruchipează pe Sandero purtând elemente de design de pe conceptul electric Spring — o altă Dacie pe care o așteptăm ca și când. Important nu este însă cât de mult din Spring vom vedea în următorul Sandero, ci faptul că hatchback-ul mioritic arată foarte, foarte bine purtând fața lui Spring; și stopurile.

Dacă partea frontală a lui Spring nu-și va găsi, probabil, locul pe fața lui Sandero, sunt șanse ca stopurile cu semnătură luminoasă în „Y’ să se regăsească pe spatele acestuia — chiar și Dacia a făcut o sugestie în această direcție, atunci când a prezentat Spring.

Adaugă un comentariu