De ce este indicat să-ți cureți mașina de gheață! Vezi ce se poate întâmpla! | VIDEO

Ninsorile atrag cu sine și o serie de responsabilități pentru șoferi cum ar fi curățarea mașinilor de zăpadă și gheață. Din păcate, nu toți aleg să-și îngrijească mașina și pun în pericol și pe ceilalți participanți la trafic.

Acesta este și cazul unui șofer de TIR care nu și-a curățat autocamionul și din cauza vitezei și a vântului zburau de pe TIR bucăți imense de gheață pe centura Lugojului, unul dintre drumurile pe care rula.

Ce mașini EXCLUSIVISTE au înmatriculat românii în 2017. Câți și-au cumpărat Ferrari nou-nouț?

Ce mașină are VIORICA DĂNCILĂ! Nu te așteptai la asta!

Simona Halep iubește mașinile. Ce super mașini are în garaj

Două dintre aceste bucăți de gheață au fost aproape să-l lovească pe un alt participant la trafic care a și filmat incidentul.

“Mergeam în urma TIR-ului si tot vedeam chestii pe șosea, credeam că e noroi. Când m-am apropiat de el mi s-a părut că pică de pe TIR, de aia am vrut sa ies in depasire mai din spate. Mă gândeam că dacă pică să nu fiu în spatele lui, dar se pare că poate să pice și în lateral. Când depășeam a zburat gheata, am apucat sa trag stanga un pic altfel bucata mai mare m-ar fi lovit”, a explicat cel care circula în spatele TIR-ului pe site-ul trafictube.ro.

Cine mai e ca el? Toți au râs de posesorul unui Ferrari din București!

Fostul șef de la Ferrari, vești despre Michael Schumacher

Avertisment de la fostul șef al ANAF: PSD pregătește blocarea restituirii taxei auto

Adaugă un comentariu