Drift cu greutate. Schema pe care o face șoferul unui camion de 33 de tone

Să faci drift nu este ușor. Însă a face drift cu un Caterpillar 740 de mină, care cântărește la gol 33 de tone, este cu atât mai dificil.

Citește și:

Două Lada s-au sudat la un drift în tandem, până când una a rămas fără o roată (VIDEO)

Drifturi pe zăpadă cu Dacia Duster? Se poate. Dar ce rost ar avea? (VIDEO)

Hyundai H-1, versiunea pentru drift: are 408 CP și îi exploatează din plin! (VIDEO)

A vrut să facă drift, dar și-a bătut joc de 94.000 de euro (VIDEO)

Un șofer din Chesterfield, Anglia, demonstrează calități uimitoare în manevrarea mașinii sale de serviciu: un monstru cărăuș care poate transporta mai mult decât propria sa greutate, numit Caterpillar 740.

În clipul de mai jos, un operator de excavator își surprinde colegul întorcând camionul de 33 de tone dintr-o singură mișcare. Manevra a fost posibilă, ce-i drept, pământului ud din zonă care a permis celor șase roți imense să alunece a se dejanta.

În cazul în care vă întrebați oare ce motor o fi având Caterpillar 740: este un motor cu șase cilindri în linie supraalimentat, de 15,2 litri, care dezvoltă 462 de cai-putere. Cifrele de cuplu motor nu le-am găsit pe nicăieri, însă cu siguranță sunt de câteva ori bune mai mari decât cele de putere.

Sperăm că șoferul acestui camion nu va fi dat afară din cauza nerespectării normelor de folosire a echipamentelor. Până la urmă, nu a făcut decât să-și eficientizeze munca: a înlocuit o întoarcere anevoioasă din mai multe mișcări cu una dintr-o singură mișcare.

via ViralHog

Adaugă un comentariu