De neratat: Freude, un eveniment BMW live despre pasiunea pentru automobil

BMW îți dă întâlnire live, pe Facebook! Freude este un eveniment dedicat pasiunii pentru automobil, care reunește 14 nume cu rezonanță în universul auto.

Citește și:

Coronavirus: vom putea să plecăm cu mașina după 15 mai din oraș spre mare sau munte?

În cazul în care nu știai la ce să te uiți în această seară, are BMW o propunere imposibil de refuzat: un eveniment live, transmis pe pagina sa de Facebook începând cu 18:30, unde își vor da întâlnire cu voi 14 invitați excepționali.

Andrei Fluieraru (posesor de Isetta și iubitor de BMW), Pavel Kasik (colecționarul de Tatra), Jackie Jouret (jurnalist american care documentează istoria BMW), Peter Gleeson (probabil cel mai mare colecționar de modele BMW Motorsport din lume), Alex Zanardi (pilotul de IndyCar și Formula 1 care și-a continuat pasiunea pentru competiție în ciuda provocărilor dure ale vieții), Adrian Mitu (pictorul român care spune, în imagini, povești din istoria BMW), Familia Dorobanțu (posesori și iubitori de Dacia Sport), Lucian Trașcă (și al său Suzuki Samurai de off-road), Paul Sindie (și una dintre mașinile din colecția sa, Cadillac Eldorado din 1959), Rey Riviera (colecționarul care a construit un atelier de service în jurul pasiunii lui pentru BMW) sunt câțiva dintre invitații care și-au anunțat prezența la eveniment.

Aceștia vor prezenta, pe rând, în intervenții de câte 10 minute, episoade din viața lor, trăirile avute în mașinile care le-au definit viața, sau chiar prețuite mașini din colecțiile lor.

Evenimentul se vrea primul dintr-o serie de astfel de întâlniri, care să ne țină aproape chiar și atunci când situația impune să stăm departe. Fecilitări, BMW, pentru minunata inițiativă!

Nu uitați: 18:30, pagina de Facebook BMW România!

Adaugă un comentariu