Cele mai faimoase mașini din cultura populară își fac loc într-un spot publicitar

Walmart, cel mai mare lanț de hipermarketuri la nivel mondial, a conceput un spot publicitar în care și-au făcut loc cele mai faimoase mașini din cultura populară. Ne întrebăm ce buget a avut această reclamă, ținând cont de faptul că utilizarea imaginilor caracterelor din aceste filme este deosebit de costisitoare.

Citește și…

Tinerii din medii defavorizate pot urma gratuit școala de șoferi

Lamborghini Huracán EVO: Nu e doar un simplu facelift

Producție record pentru Duster: 2018 a fost un an bun pentru Uzina Dacia de la Mioveni

Și-a uitat copilul pe plafonul mașinii și a intrat pe autostradă. Cum au reacționat ceilalți șoferi

Metoda rapidă prin care știi dacă autoturismul tău este rechemat în service

Găsite într-o hală din Bulgaria: 11 BMW Seria 5 E34 cu zero kilometri

Îngroziți de mașinile autonome, locuitorii acestui oraș le bombardează cu pietre și le scot în afara șoselei

 

Retailerul american a intitulat această campanie Famous Cars' – Mașini Celebre' și face referire la ușurința cu care poate fi utilizat noul program de ridicare a bunurilor achiziționate de pe platforma online a magazinelor Walmart și de faptul că aceste cumpărături pot fi ridicate cu orice tip de mașină.

Spectaculoasa reclamă reușește să prezinte o multitudine de autoturisme celebre din filme și chiar unele din caracterele care au apărut alături de acestea.

De-a lungul celor 90 de secunde putem observa autoturismul Ecto-1 – mașina din filmul Ghostbusters' – Vânătorii de fantome', alături de Slimer, fantoma verde, care face tot felul de năzbâtii până în momentul în care mașina părăsește parcarea.

În reclamă mai apare și Batmobil-ul din Batman vs. Superman Dawn of Justice', mașina inteligentă KITT din seria Knight Rider', precum și Lighting McQueen din cunoscuta animație Cars' produsă de Pixar.

Parcarea magazinului din imagini este ocupată deja de duba Mystery Machine, din care scoate mâna chiar Scooby Doo și de mașina Familiei Truckster din pelicula O vacanță de tot râsul' – National Lampoons Vacation', iar mașina-câine din Dumb and Dumber' – Tăntălăul și Gogomanul' pare că urmează să facă un accident.

În timp ce angajații Walmart încărcau cumpărăturile în mașina din Jurassic Park', observăm că micii dinozauri abia așteaptă să scape.

O apariție surpriză ni se dezvăluie atunci când un dovleac se transformă în caleașca Cenușăresei, alături de personajele din film.

Alte autoturisme celebre ce apar în reclamă sunt mașina lui Fred Flintstone, Bumblebee din Transformers' (sub forma unui VW Beetle), dar și DeLorean – mașina timpului din filmul Back to the Future' – Înapoi în Viitor'.

Adaugă un comentariu