S-a filmat conducând cu 260 km/h, cu berea alături. Reacția șoferului când s-a răsturnat mașina

Un bărbat din Estonia s-a filmat la volanul unui Lexus LS460, accelerând până la 260 km/h și ținând volanul cu o singură mână. Deloc surprinzător, șoferul a pierdut controlul mașinii și s-a răsturnat. Vestea miraculoasă este că a scăpat nevătămat în urma accidentului. Ba chiar a continuat să filmeze.

Imaginile au fost înregistrate în localitatea Soe, județul Viljandi (Estonia) și publicate în Social Media. Bărbatul calcă pedala de accelerație până la podea și reușește în numai 6 secunde să atingă suta de kilometri la oră. Acesta este doar începutul.

 

Citește și:

IAR se modifică REGULILE pentru obținerea ITP! Toți ȘOFERII trebuie să știe ASTA

Un șofer le-a prezentat polițiștilor buletinul și a fost amendat cu 4.000 de lei. Ce era în neregulă cu actul…

AMENDATĂ pentru „FRUMUSEȚE excesivă pe drumuri publice’! Și noi aprobăm

COD RUTIER 2019. Motive de bucurie pentru ŞOFERI! Iată noua LEGE

Cum se FURĂ la pompele din România când angajatul benzinăriei îi spune șoferului: Pot să vă ajut?’

 

Șoferul continuă să accelereze până când ajunge la viteza de 260 km/h, după care virează inexplicabil. Acesta este momentul în care pierde controlul asupra mașinii, iar Lexus LS460 se oprește în iarbă, cu roțile în sus.

Din fericire pentru „cascador’, pagubele sunt strict materiale. Judecând după chipul său, acesta pare perfect calm – ba chiar preocupat să filmeze în continuare.

Nimic bun nu poate ieși dintr-un video filmat pe verticală…‘, glumește un internaut.

LS460 este o mașină uimitoare, dar să conduci la o asemenea viteză cu o singură mână pe volan este copilăresc. La așa viteză, pur și simplu o cauți cu lumânarea. Ai mare noroc că ai supraviețuit‘, îi transmite alt utilizator șoferului.

Alți internauți atrag atenția asupra faptului că în minutul 1:24 se poate vedea clar o doză de bere așezată în suportul de pahar. Este posibil ca șoferul să fi consumat alcool înainte de a-și începe experimentul, deși simpla prezență a dozei nu este neapărat o dovadă în acest sens.

Cântărețul Dorian Popa s-a filmat și el la volan zilele trecute, conducând pe Autostrada Soarelui cu o viteză mult peste limita legală. Totuși, constănțeanul este mic copil pe lângă acest șofer inconștient din Estonia.

Iată de ce suedezii de la Volvo intenționează să își limiteze toate noile modele la viteza maximă de 180 km/h, începând de anul viitor.

 

Sursa foto: captură ecran YouTube/Any Media

Adaugă un comentariu