Dorian Popa se filmează la volan, conducând cu 176 km/h: „Stai, stop, frână!”

Cântărețul Dorian Popa s-a filmat recent la volan, în timp ce conducea cu peste 170 km/h. Oscilând între camera principală și camera secundară ale telefonului, acesta a publicat clipul pe profilul său de Instagram, anunțându-și abonații că se îndreaptă înspre Constanța.

Însoțit de doi pasageri, Dorian Popa s-a filmat conducând pe Autostrada Soarelui, pe banda a doua de circulație, cu o viteză de până la 176 km/h.

Stai, stop, frână!‘, exclamă sarcastic fostul membru al trupei Lala Band, sugerând că nu este deloc îngrijorat de pericolele cărora se expune filmând la volan și conducând cu o viteză mult peste cea regulamentară. Clipul poate fi urmărit integral la acest link.

Ținând cont de faptul că Dorian Popa conducea pe Autostrada A2 București-Constanța, a depășit limita de viteză (130 km/h) cu 46 km/h. Conform Codului Rutier, depășirea cu 41 – 50 km/h a vitezei maxime admise pe sectorul de drum respectiv constituie contravenție și se sancționează cu o amendă cuprinsă între 1.305 – 2.900 de lei, plus șase puncte de penalizare.

Totuși, sancțiunile nu pot fi aplicate decât dacă fapta șoferului este constatată cu mijloace tehnice omologate și verificate metrologic. Un clip video publicat pe Instagram nu este considerat dovadă de către autorități.

Dorian Popa, un șofer neglijent în general

 

Citește și:

Un șofer băut a leșinat în timp ce sufla în etilotest, pe autostrada A3

Cele mai bune sisteme de infotainment din industria auto, potrivit șoferilor

Șoferii moldoveni prinși băuți la volan trebuie să spele cadavre la morgă

Mesajul dur al unei agente de poliție, grav accidentată la datorie

Cel mai rapid SUV pe gheață

Utilaje Lamborghini de 200.000 de Euro, furate dintr-o fabrică din România

Ora de Educație Rutieră la Liceu: Zece instituții au fost vizitate în prima fază a proiectului

 

În luna februarie, din cauza vitezei și a neatenției, Dorian Popa a provocat un accident rutier în zona Universității din București. Acesta a accelerat imediat ce semaforul a devenit verde, izbindu-se de mașina din fața lui. „N-am mai putut frâna’, explica atunci cântărețul.

În august 2018, același Dorian Popa a ajuns să fie urmărit de Poliție pe străzile Capitalei. Aflat la volanul unui BMW, acesta a schimbat banda de circulație fără să se asigure, iar polițiștii de la Brigada Rutieră i-au cerut să tragă pe dreapta. Constănțeanul a mers înainte, ignorându-i. Într-un final, polițiștii l-au prins din urmă și i-au suspendat permisul auto.

 

Sursa foto: Instagram, via zoso.ro

Adaugă un comentariu