Ford confirma o noua generatie a lui Focus RS

Au trecut 5 ani de la lansarea ultimei generatii Ford Focus RS, iar astazi, oficialii Ovalului Albastru confirma aparitia unei noi versiuni de performanta a celui mai bine vandut model din lume.

O premiera anuntata de Ford consta in faptul ca viitoarea generatie a lui Focus RS va fi disponibila pe principalele piete din intreaga lume.

“Pentru a purta sigla RS, aceasta trebuie sa fie o masina fara compromisuri, care poate oferi performanta exceptionala pe pista si un stil de conducere excelent pe sosea’, a declarat Raj Nair, vicepresedintele grupului Ford, divizia Global Product Development.

Mai mult decat atat, cu ajutorul diviziei Ford Performance, producatorul de peste Ocean vrea ca pana in 2020 sa aiba in portofoliu peste 12 vehicule de performanta.

“Compania Ford ramane dedicata inovatiei prin performanta. Prin echipa noastra globala Ford Performance care se va ocupa de vehiculele si de piesele de inalta performanta, putem lansa mai rapid pe piata produse si accesorii care satisfac nevoile clientilor din toata lumea, atat pe sosea cat si pe pista”, a completat Raj Nair.

Dar pana la dezvelirea viitorului Ford Focus RS, clientii pot opta pentru versiunea ceva mai docila care poarta indicativul ST. Sub capota lui Focus ST, clientii au parte de motorul de 2,0 litri EcoBoost capabil sa ofere 250 CP si 360 Nm.

Sursa | Ford

Adaugă un comentariu