Gestul făcut de un polițist după ce un cetățean i-a spus să meargă câțiva metri mai încolo că se sperie taximetriștii de el

Polițiștii de la circulație sunt și ei oameni și fac de multe ori fapte bune. Unele dintre acestea rămân nespuse, pe când altele ajung virale pe Internet.

Un bărbat pe nume Tudor a trimis o poveste amuzantă la Ministerul Afacerilor Interne și a rememorat cum l-a ajutat un polițist într-o situație grea pentru el. Iată mai jos povestea în întregime:

“Nevastă-mea e polițist. Ar trebui ca, măcar de dragul ei, să simpatizez polițiștii, dar eu rămân conservator impresiilor mele și savurez în continuare bancurile cu polițiști. E uite că am zis-o.

Totul până într-o zi de iarnă, urâtă când, întors de la un supermarket cu sacoșe grele, pline de cumpărături, căutam disperat un taxi (uitasem să vă spun că am dat de vreo trei ori de carnet și m-au picat colegii). Dar ce să vezi, în intersecția unde încercam cu sacoșele ridicate să opresc un taxi, un polițist își vedea calm de dirijat circulația. Acum se găsise, pe vremea asta…și uite așa toate taxiurile ocoleau zona. Le vedeam în zare și apoi ocoleau intersecția. Tot de dragul lui făceau asta sunt sigur. Până când, nervos, prind curaj și mă duc la organ:

– Cu respect mă adresez, vă rog, mergeți câțiva metri mai încolo să nu vă mai vadă taxiurile că se sperie toți, ori ocolesc, ori nu oprește niciunul și stau în frig de jumatate de oră…. Polițistul cu un zâmbet ghiduș pe față, se întoarce face câțiva metri, bagă fluierul și oprește primul taximetrist care nu apucase să-l vadă din timp.

– Vă rog, luați-l pe domnu și duceți-l în siguranță acasă! Vedeți că este polei, circulați cu atenție, îi mai spuse în timp ce îmi făcea semn să vin pentru a mă urca în mașină! Uimit de gest, rămas fără replică, cum nu prea mi se întâmplă, nici nu am apucat să spun mulțumesc!

Așa că o fac aici, poate domnul polițist se recunoaște și ajunge mulțumescul’ la el! Jos pălăria domnule polițist, dacă nevasta nu a reușit să mă fac să vă simpatizez breasla, tu ai reușit!”

Sursă: Facebook

Adaugă un comentariu