Ce se întâmplă când combini un Humvee cu un UAZ? Iese H-UAZ!

Răspunsul corect este „Nimeni nu combină un Humvee cu un UAZ!’. Dar, de dragul artei, cineva a îndrăznit. Rezultatul este… interesant.

Citește și:

Atenție! Cresc amenzile pentru cei care nu respectă ordonanţele militare

Pregătește-te pentru ziua victoriei. Dacă insiști, poți obține această colecție de vehicule militare

Road rage milităresc în Siria, între un convoi american și o patrulă rusă (VIDEO)

Armata Română cumpără 942 de camioane militare de la Iveco

Este puțin probabil să vedem vreodată o colaborare americano-rusă, indiferent de subiect. Însă designerul rus Alexsandr Isaev a plecat de la clasica „Make Love, Not War’ („Faceți Dragoste, Nu Război’) și a îmbinat două vehicule militare într-unul singur: un Humvee și un UAZ 452.

Sigur, având în vedere că ambele mașini au versiuni civil, acesta ar putea foarte bine să fie un autoturism destinat iubitorilor de off-road. H-UAZ (așa cum l-a botezat creatorul său) pleacă de la platforma lui UAZ și adaugă elemente estetice specifice vehiculului militar american.

Accentul nu s-a pus (doar) pe design, ci și pe funcționalitate — forma pătrățoasă câștigă spațiu important la interior, iar garda la sol imensă pregătește vehiculul pentru excursii unde vezi cu ochii.

Nu știm ce motorizare îl animă pe H-UAZ, dar având în vedere că pornește de la 452 (2206) atunci am vorbi, în cel mai bun caz, de un motor pe benzină, de 2,9 litri, cu 98 de cai-putere și cu tracțiune integrală permanentă.

Adaugă un comentariu