Istoric vehicul – aplicația RAR a avut un „număr record de accesări”

Istoric vehicul este un succes răsunător, conform reprezentanților Registrului Auto Român. Într-o postare pe Facebook, RAR anunță că aplicația lansată joi, 21 martie, a avut un „număr record de accesări’ în primele două zile.

Istoric vehicul RAR – aplicația nu face față unui număr mare de utilizatori

Peste 500.000 de utilizatori au accesat joi și vineri platforma Istoric vehicul, pentru a verifica informațiile disponibile despre mașinile lor personale sau despre cele utilizate pe care intenționează să le achiziționeze.

Tocmai din pricina numărului mare de vizitatori online, aplicația a întâmpinat erori în perioada imediat următoare lansării. Aparent, cei de la RAR nu se așteptau la un interes atât de mare din partea cetățenilor și nu au fost pregătiți tehnologic pentru valul de accesări.

Pentru a evita erori de încărcare ale paginii Istoric vehicul pe viitor, reprezentanții RAR solicită internauților să nu viziteze platforma din pură curiozitate, ci dacă au într-adevăr nevoie de informații concrete cu privire la o anumită mașină: „Vă rugăm să țineți cont că aplicația este disponibilă permanent pe viitor, având ca principal scop necesitatea de a-i pune în gardă pe toți cei care vor să verifice o mașină pe care intenționează să o cumpere. Însă încercările de a accesa portalul în mod repetat și doar din curiozitate pot genera și intervale de timp de funcționalitate îngreunată!‘.

În ceea ce privește potențialele erori ce nu au legătură cu traficul copleșitor, RAR ne asigură că departamentul IT este în alertă: „Specialiștii noștri lucrează continuu astfel încât aplicația să fie în parametri și să o puteți folosi cu succes‘.

Istoric vehicul RAR – cum accesăm platforma

 

Citește și:

Parcarea laterală este reinventată prin acest truc

Diferența dintre a frâna CU ABS și FĂRĂ ABS

Examen auto – Cum obții permisul de conducere, pentru fiecare categorie în parte

O Dacia mătură tot ce îi stă în cale

ABS, TSI, ESP – Ce înseamnă aceste prescurtări

 

Istoric vehicul este o aplicație lansată joia trecută de către Registrul Auto Român. Platforma pune la dispoziția utilizatorilor o varietate de informații cu privire la mașinile înmatriculate în România, printre care valabilitatea cărții de identitate a vehiculului, gradul de poluare și valabilitatea ITP. Programul este extrem de util pentru cei care intenționează să cumpere o mașină second hand și vor să verifice corectitudinea informațiilor furnizate de către vânzător. Mai multe detalii despre Istoric vehicul puteți citi aici.

Stimati clienti, Aplicatia "Istoric vehicul", disponibila pe site-ul nostru www.rarom.ro, a inregistrat in doar 2 zile…

Publicată de Registrul Auto Român Oficial pe Vineri, 22 martie 2019

 

Sursa foto: 123RF.com

    GEORGE says:

    Aplicatia prezinte date eronate . Dupa ea in anul 2014 am parcurs cu masina mea 600000 de Km …..

    symy says:

    Exemplu;Eu aduc o masina din UE…o vopsesc,o pun la punct mecanic…dau kilometrajul inpoi sa fie intre 100-200 mii km…o duc la RAR…omologare/serii ok/caroserie ok/km OK!!!!!….LA PIATA FRUMUSICA:)))))CUM ”AJUTA”RAR sa descopar realitatea???…eu stiu ce vand…tu sti ce cumperi???RAR ar trebui sa aiba TOATA BAZA DE DATE DIN UE..care sa specifice;cati propietari a avut masina/accidente/km reali/…ar cam disparea samsarii!!!

Adaugă un comentariu