Mai ceva ca în ring! Cum s-au bătut patru ruși după un conflict în trafic! | VIDEO

Traficul din Rusia se poate transforma una-două într-un ring de box, mai ales dacă superi pe cine nu trebuie. Iar filmulețele postate pe Internet demonstreză că rușii nu ezită să-și facă dreptate cu pumnul, bâta sau pistolul, de la caz la caz.

Recent, pe YouTube a fost postat un filmuleț în care doi pasageri ai unei mașini, dornici de răfuială, se dau jos să dea o lecție altor participanți la trafic.

Road rage în Rusia! Un șofer s-a dat jos și i-a tras un pumn, fără să știe că rivalul avea la el un… pistol. Ce a urmat | VIDEO

Conflictul a pornit spontan, pe o străduță nu foarte aglomerată. Cei doi bărbați au coborât din mașină și au început să dea pumni și picioare atât celorlalți pasageri, cât și mașinii acestora. Până la un moment dat, când roata s-a întors și cei care au pornit conflictul și-au luat papara. Doi pumni și totul s-a tranformat într-un ring de box din care pierzători au fost cei care au pornit conflictul.

Incidentul a fost filmat de către un alt participant la trafic, cu ajutorul unei camere de luat vederi amplasată pe mașina acestuia.

Vezi AICI IMAGINI!

Adaugă un comentariu