Mașinile hibride și electrice second-hand nu (prea) au kilometri dați înapoi

Spre deosebire de mașinile clasice, automobilele hibride și electrice second hand reprezintă achiziții mai sigure pe piața. Totuși, vânzătorii care trăiesc din tranzacțiile cu mașini, se feresc de mașini hibride, un lucru bun pentru orice doritor.

Cifrele arată că aproximativ una din zece mașini hibride sau electrice au intervenții asupra kilometrajului, în timp ce la automobilele pe benzină și diesel raportul merge până la cinci mașini din zece.

Ai grijă pe cine deranjezi’ în trafic! Polițiștii circulă cu mașini neinscripționate! Uite ce a pățit un șofer din Ploiești! | VIDEO

De ce alimentezi unele mașini pe stânga și altele pe dreapta? AFLĂ AICI

La mașinile second hand diesel și pe benzină circa 50% au kilometri dați înapoi, față de numai 10% la mașinile hibride, după cum reiese din verificările noastre aleatorii realizate pe automobile aflate la vânzare în România’, a declarat Răzvan Pavel, managing partner autoDNA.ro.

Uite CE MAȘINI POȚI SĂ-ȚI IEI CU AJUTOR DE LA STAT!

Acesta a adăugat: “Partea bună este că mașinile electrice și hibride second hand vin la prețuri avantajoase față de momentul când erau noi, iar samsarii încă stau departe de ele. Din verificările aleatorii realizate de noi, pe mașini hibride și electrice second hand aflate la vânzare în România, reiese că aproximativ 10% dintre ele au kilometri dați înapoi și 30% au suferit diverse avarii pe parcursul utilizării, dar reparații de valoare mică, și nu am depistat nicio daună totală repusă în circulați”.

Prețurile pentru mașinile hibride second hand pornesc de la sub 5.000 Euro, dar depinde de model și de anul fabricației.

Sursă: 0-100.hotnews.ro

Adaugă un comentariu