Mercedes-Benz Clasa G, îngropat în Rusia și transformat în buncăr. Cine se ascunde în el?

Un Mercedes-Benz G500 a fost îngropat în Rusia și transformat în buncăr. Accesul se face prin trapa auto, iar motorul poate fi pornit – da, subteran – pentru ca „refugiatul’ să se poată bucura de toate funcțiile mașinii.

Totul face parte dintr-un experiment desfășurat în cadrul unui festival artistic din Rusia, în vara lui 2016. Artistului Valeri Lizunova i-a venit ideea să transforme un Mercedes-Benz Clasa G într-un buncăr tocmai în momentul în care conducea unul pe șosea. Acesta povestește că se simțea atât de sigur în spatele volanului, atât de protejat, încât și-a dorit să ilustreze ulterior această idee într-un context extrem.

 

Citește și:

O NOUĂ metodă de FURT din maşini face ravagii! Iată cum te păcălesc HOŢII cu o monedă

CEA MAI TRISTĂ VESTE: Nu-l vom mai vedea vreodată pe Michael Schumacher!

Scene UIMITOARE: Operație pe inimă, pe marginea drumului pentru salvarea unui motociclist

Milioane de ŞOFERI fericiți! Se dă LEGE pentru ieftinirea benzinei! De când se aplică

Toţi ŞOFERII DE TIR trebuie să ştie: iată noul DISPOZITIV OBLIGATORIU din 15 iunie

 

Mercedes-Benz G500 a fost îngropat complet, singura „portiță’ rămânând trapa din plafon. Dar chiar și aceasta a fost camuflată sub un tufiș, pentru a asigura discreție maximă.

Țeava de eșapament a fost conectată la un tub al cărui capăt iese din pământ, astfel încât motorul să poată fi pornit chiar și subteran. Mulțumită acestui artificiu, „musafirii’ buncărului se pot bucura de toate funcțiile mașinii.

Până la urmă, cine se ascunde în acest Mercedes-Benz G500 subteran? Teoretic, nimeni. Având în vedere că tot proiectul a fost conceput în cadrul unui festival artistic, tocmai în anul 2016, cel mai probabil SUV-ul a fost readus la suprafață după încheierea expoziției.

 

Sursa foto: autoevolution.com

Adaugă un comentariu