Acum poți cumpăra un Mercedes-Benz ML 320 Sport exact ca cel din Jurassic Park

Aviz cinefililor colecționari de mașini: o replică perfectă a SUV-urilor Mercedes-Benz ML 320 Sport din al doilea film „Jurassic Park’ a fost scoasă la vânzare pe eBay. Deși prețul pare cam mare pentru ceea ce oferă, proprietarul are un argument solid în favoarea sa.

Când ne gândim la primul „Jurassic Park’ (1993), primele mașini care ne vin în minte sunt Ford Explorer XLT UN46 și Jeep Wrangler Sahara YJ. După ce filmul lui Steven Spielberg a devenit cel mai de succes financiar al tuturor timpurilor, Mercedes-Benz a hotărât să profite de partea secundă a seriei pentru a-și promova unul dintre modelele proprii.

Mercedes-Benz ML 320, vedeta celui de-al doilea „Jurassic Park’

Astfel, autoturismul reprezentativ pentru „The Lost World: Jurassic Park’ (1997) a devenit Mercedes-Benz ML 320 Pre-Production W163. Momentul de glorie al crossover-ului este scena în care tractează o rulotă aflată pe marginea prăpastiei, readucând-o (la limită) cu roțile pe pământ.

Un astfel de Mercedes-Benz ML 320 a fost scos la vânzare pe site-ul eBay, o replică perfectă a vehiculelor din film. Totuși, trebuie precizat faptul că acest exemplar nu a figurat în „The Lost World: Jurassic Park’, ci este pur și simplu o copie fidelă. Nici nu avea cum să fie altfel, după cum justifică vânzătorul:

Toate vehiculele M-Class folosite în film erau prototipuri pre-producție. Asta înseamnă că nu vor fi conduse niciodată pe drumuri publice. Doar trei replici cu drept de circulație au fost fabricate. Două versiuni pick-up, una în Germania, cealaltă în SUA și aceasta din Sudul Californiei‘, scrie proprietarul în anunț.

 

Citește și:

VIDEO – Polițist român, filmat în timp ce conduce cu piciorul

Mărturisirile lui James May – De ce a fost tentat să-l ucidă pe Jeremy Clarkson

Cum arată Ford Puma, al doilea SUV produs la Craiova?

Șofer de „WOLZVAGIN’, invitat la Poliția Locală printr-un mesaj jenant

Țara în care 7 din 10 șoferi regretă că și-au cumpărat o mașină electrică

Claudiu Manda a rămas fără permis – Senatorul PSD circula cu 125 km/h în localitate

 

Deși mașina nu este un star de cinema propriu-zis, suma cerută pe ea cam asta pare să sugereze. 12.500 de Euro cere proprietarul în schimbul acestui SUV fabricat în 2002, cu 342,790 km la bord. Mai multe detalii găsiți în anunțul de pe eBay, care poate fi consultat la acest link.

 

Sursa foto: ebay.com

Adaugă un comentariu