Mit sau adevăr? De ce o femeie i-a spus lui John Lennon: “Porcule, cum i-ai făcut așa ceva unui Rolls Royce?”

John Lennon a iubit mașinile la nebunie. Puțini sunt cei care știu însă că membrul trupei din Liverpool a vopsit un Rolls Royce Phantom cu ajutorul unui grup de artiști țigani.

Despre John Lennon se spunea că nu era un șofer prea bun. Artistul și-a cumpărat în 1965 un Mercedes Benz 230SL decapotabil pe care l-a dotat cu cutie de viteze automată.

VIDEO Nu am chef să semnez, bă, procesul verbal!’. Smecher cu tupeu VS Poliția Română      

O VESTE EXTRAORDINARĂ! De la 1 noiembrie, ACTELE ASTEA VIN ACASĂ!

INCREDIBIL! Ambasada SUA caută șofer! Ce SALARIU oferă românilor!

Câteva luni mai târziu, artistul și-a cumprat un Rolls Royce Phantom, o limuzină lungă de 5,8 metri ce cântărea peste 3 tone. Un an mai târziu, plictisit de aspectul limuzinii, Lennon și-a vopsit mașina într-un negru mat.

John Lennon

În aprilie 1967, John Lennon a mers la J.P. Fallon Limited și a cerut ca Rolls-ul să fie vopsit într-o culoare psihedelică. Englezii de la J.P. Fallon Limited au mandatat un grup de țigani olandezi care s-a ocupat de aspectul exterior al lumuzinei.

Există și o legendă care spune că în centrul Londrei, o femeie în vârstă l-a observat pe cântăreț. Aceasta ar fi lovit mașina cu o umbrela și a tipat la John Lennon: “Porcule, cum ai îndrăznit să îi faci asta unui Rolls Royce?”.

NICIODATĂ să nu cumperi o mașină second-hand fără să verifici ASTA!

Nu ai ASTA în mașină mereu? AMENDĂ 525 DE LEI!

De ce nu trebuie să cumperi o mașină adusă din Germania – UN EXEMPLU PERFECT

taguri
Adaugă un comentariu

Articole similare