Noul Audi A7 Sportback: design clasic – tehnologie revoluţionară

Noul Audi A7 Sportback nu produce o revoluţie la capitolul design, producătorul din Ingolstadt preferând să meargă pe linii deja consacrate. Revoluţia are însă loc pe partea de tehnologie pentru că noul A7 Sportback vine cu o serie de dotări care îl propulsează pe un loc fruntaş în topul celor mai avansate maşini care se produc la ora actuală.

INCREDIBIL! Ambasada SUA caută șofer! Ce SALARIU oferă românilor!

NICIODATĂ să nu cumperi o mașină second-hand fără să verifici ASTA!

Nu ai ASTA în mașină mereu? AMENDĂ 525 DE LEI!

De ce nu trebuie să cumperi o mașină adusă din Germania – UN EXEMPLU PERFECT

Noul Audi A7 Sportback debutează cu un singur propulsor: 3.0 V6 TFSI.  Acest V6 turbo produce 340 CP şi 500 Nm, suficient cât să propulseze noul star german de la 0 la 100 km/h în 5.3 secunde şi să reuşească o viteză maximă de 250 km/h. Pentru că Audi a schimbat nomenclatura modelelor e bine să ştim că noua maşină cu această motorizare va fi putea fi identificată  cu denumirea Audi A7 Sportback 55 TFSI.

BREAKING NEWS! O țară de lângă România interzice mașinile pe benzină și motorină!

Jumătate dintre șoferi fac această GREȘEALĂ ILEGALĂ! Tu o faci?

Veste proastă pentru toți românii care vor mașini ieftine!

Detalii șocante despre MICHAEL SCHUMACHER. Cum a ajuns să arate fostul pilot de Formula 1

Audi a anunţat că toate propulsoarele pe care le va oferi din 2018 pentru gama A7 Sportback, indiferent că sunt pe benzină sau motorină, vor fi combinate cu motoare electrice în sisteme MHEV.

După cum spuneam noul Audi A7 Sportback excelează la capitolul tehnologie: a doua generație a coupe-ului cu patru portiere dispune de 39 de sisteme de asistență activă a șoferului care uitilizează 5 radare, cinci camere video, 12 senzori ultrasonici și un scanner laser.

Adio permis în format fizic! Ce le vom arăta polițiștilor!

N-A MAI SUPORTAT și A RĂZBUNAT MII DE OAMENI! “Vrei să mă dau jos la tine?”

Motorina se scumpeşte de la o zi la alta, dar uite ce urmează

Martorii de bord – Peste 60 de semne explicate

Revoluţia tehnologică continuă la interior: noul Audi A7 Sportback nu mai are niciun un comutator pe planșa de bord! Locul acestora a fost luat de două ecrane integrate în Virtual Cockpit.

Noul Audi A7 Sportback are o lungime de 4,97 metri, o lățime de 1,91 metri și o înălțime 1,42 metri, iar ampatamentul măsoară 2,93 metri. Clienţii vor putea alege între 15 culori pentru caroserie, dintre care 8 sunt complet noi.

Știi ce simbolizează dungile acestea de pe anvelope?

E gata! Chinezii au inaugurat tunelul rutier aflat la cea mai mare altitudine | VIDEO

Noul Audi A7 Sportback va putea fi comandat în Germania la sfârşitul lunii februarie din 2018.  Audi A7 Sportback55 TFSI quattro S tronic în versiunea de bază va costa 68.000 euro.

Adaugă un comentariu