Noul Honda Jazz: micul nipon ajunge în România, cu prețuri de la 23.580 €

Honda a publicat prețurile pentru România a noii generații Jazz, subcompacta japoneză renumită pentru soluțiile ergonomice oferite. Jazz este oferit doar în versiune hibrid.

Citește și:

Honda Civic Tourer 1.8 i-VTEC: Mult volum cu stres puțin

Noua generaţie Honda Jazz – doar cu sistem hibrid de propulsie

Honda e – iată varianta de producție a modelului electric nipon

Honda NC750X și CR-V Hybrid: pereche pe cinste în oraș

Honda lansează cea mai rapidă mașină de tuns iarba, cu o viteză maximă de 240 km/h

Odată cu prezentarea noului Jazz, Honda a anunțat că subcompacta japoneză va fi oferită doar cu sistem de propulsie hibrid — parte a planului de electrificare a gamei producătorului japonez.

Noul Jazz este pus în mișcare de un sistem format dintr-un motor termic de 1,5 litri și două motoare electrice, puterea totală a sistemului fiind de 109 CP și 253 Nm. Resursele sunt trimise roților față printr-o transmisie cu raport fix, lăudată că ar fi mai rafinată decât obișnuitul CVT.

În materie de performanțe și eficiență la consum, noul Honda Jazz poate accelera de la 0 la 100 km/h în 9,4 secunde, și până la o viteză maximă de 175 km/h. Calculat confort standardului WLTP, Jazz are un consum mixt de 4,6 l/100 km.

Honda Jazz este oferit în două versiuni de echipare: Elegance (23.850 €) și Executive (25.350 €).

Lista de dotări standard pentru versiunea Elegance include jante cu diametru de 15 inci, faruri și stopuri LED, faruri automate (cu asistent de fază lungă), oglinzi electrice cu degivrare, geamuri electrice, infotainment cu ecran tactil de 9 inci (și conectivitate Apple CarPlay și Android Auto), pilot automat adaptiv, asistent de menținere a benzii de circulație, sistem de recunoaștere a semnelor de circulație, aer condiționat automat, tapițerie mixtă piele/textil.

Adaugă un comentariu