O nouă serie de teste EuroNCAP la care a revenit şi Honda Civic – Video

O nouă serie de teste EuroNCAP a avut loc recent şi au fost analizate modelele BMW X3, DS7 Crossback, Jaguar E-Pace, Mercedes-Benz Clasa X, Porsche Cayenne, Subaru Impreza, Citroen e-Mehari.  Cu excepţia modelului e-Mehari toate maşinile au obţinut 5 stele. 

BMW X3 s-a descurcat bine în testele EuroNCAP. Modelul bavarez a reușit să obțină 93% în dreptul protecției pentru pasagerii adulți, 84% pentru protecția copiilor, 70% pentru protecția pietonilor și 58% în dreptul sistemelor de siguranță.

DS7 Crossback a făcut față cu brio testelor EuroNCAP. Modelul francez a reușit să obțină 91% în dreptul protecției pentru pasagerii adulți, 87% pentru protecția copiilor, 73% pentru protecția pietonilor și 76% în dreptul sistemelor de siguranță.

Jaguar E-Pace rezultate EuroNCAP: 86% în dreptul protecției pentru pasagerii adulți, 87% pentru protecția copiilor, 77% pentru protecția pietonilor și 72% în dreptul sistemelor de siguranță.

Mercedes-Benz Clasa X confirmă la EuroNCAP: 90% în dreptul protecției pentru pasagerii adulți, 87% pentru protecția copiilor, 80% pentru protecția pietonilor și 77% în dreptul sistemelor de siguranță.

Porsche Cayenne rezultate EuroNCAP: 95% în dreptul protecției pentru pasagerii adulți, 80% pentru protecția copiilor, 73% pentru protecția pietonilor și 62% în dreptul sistemelor de siguranță.

Subaru Impreza rezultate EuroNCAP: 94% în dreptul protecției pentru pasagerii adulți, 89% pentru protecția copiilor, 82% pentru protecția pietonilor și 68% în dreptul sistemelor de siguranță.

Citroen e-Mehari rezultate EuroNCAP: 74% în dreptul protecției pentru pasagerii adulți, 78% pentru protecția copiilor, 48% pentru protecția pietonilor și 25% în dreptul sistemelor de siguranță – obţine trei stele EuroNCAP.

Honda Civic rezultate EuroNCAP: 92% în dreptul protecției pentru pasagerii adulți, 75% pentru protecția copiilor, 75% pentru protecția pietonilor și 88% în dreptul sistemelor de siguranță. La prima sesiune de teste la care a participat modelul nipon a obţinut din partea EuroNCAP patru stele.

Adaugă un comentariu