O postare pe contul de Facebook al Societății de Transport București a provocat un val de comentarii

O postare pe contul de Facebook al Societății de Transport București a provocat un val de comentarii în care s-au amestecat, deopotrivă, revolta și ironia. STB a postat o imagine în care era prezentat un șir de autoturisme în coloană, cu sloganul ‘Nu ești blocat în trafic. Tu blochezi traficul!’

Degetul arătat acuzator către șoferii din București care ar contribui la ambuteiaje pentru că nu folosesc serviciile STB i-au scos din sărite pe cei care au văzut postarea. Dintre cele peste 200 de comentarii, aproape toate sunt nefavorabile STB și Primăriei Capitalei.

Citeşte şi:

Noul examen medical obligatoriu pentru șoferi: Nu-l treci, nu iei permisul

Poliția nu vrea să știi asta: când poate deveni nul un proces-verbal completat de Poliţia Rutieră

Prezentăm mai jos o parte din comentariile care au apărut pe pagina STB:

Înțeleg că nu muști mâna care te hrănește, dar primăria capitalei vă ține în trafic, nefăcând benzi. În plus, voi țineți oamenii în mașini pentru că nu oferiți nici minima decență. Nu am văzut niciodata un autobuz curat!

Proverb românesc: Capra, oricât de râioasă, ține coada sus.

Și pe trotuare sunt prea mulți oameni, io zic să mai deportați din ei!

Îmi pare rău că trebuie să mă suportați pe stradă.

STB merge bine? Nimic despre „cazanele’ turcești?

Cum să ieșiți cu asemenea mesaj? Voi cred că uitați că lucrați FIX pentru ăia care blochează traficul’, adică pentru contribuabili. Cei care vă fac campaniile de online ar trebui concediați urgent, la fel și cei care și-au dat acordul pentru un astfel de mesaj. Foarte tare! Urecheați-ne dacă suntem proști și vă plătim!

Aveți puțină jena? Numai pentru rahatul ăsta ar trebui concediată echipa de PR, sincer… având în vedere ce condiții oferiți, programul (în weekend și seara tramvaiele și autobuzele ajung cu 5 minute înainte de programul afișat în măreața aplicație infostb), mie mi-ar fi rușine să postez așa ceva. Dar na, mașinile blocheaza traficul, într-adevar, nu autobuzele care merg de-a-mboulea, cum zice lumea mai jos.

Țineți orașul pe loc de 100 ani și voi și primăria

Observ cum TOȚI angajații PMB folosesc cu drag STB. Mai ales ăia care folosesc 41, tramvaiul ultramodern cu aer condiționat și program de circulație afișat pe panouri led în fiecare stație. Oh stai…

Sunteți de departe cea mai tare pagină de umor pe care o urmăresc pe Facebook.

Adaugă un comentariu