O tânără a picat examenul auto din cauza unor porumbei

O tânără din Făgăraș a picat examenul auto din cauza unor porumbei, ea neîncetinind mașina când a ajuns în dreptul acestora, care erau pe șosea.

Nu-ți vine să crezi: ce mașină conduce IUBITA șefului PSD!

ACCIDENTUL care împarte ŢARA în două: a primit 19 ani puşcărie! E corect?

Comisarul de poliţie Albert-Ani Oriana, împuternicit şef la Serviciul Public Comunitar, Regim, Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor Braşov a declarat că poliţistul examinator a acţionat conform legii când a picat-o pe cursantă.

VESTE BUNĂ pentru ŞOFERI: Ce trebuie să faci ca să primeşti puncte de penalizare BONUS

Conform examinatorului, tânăra a făcut, oricum, mai multe greşeli, între acestea fiind şi faptul că nu a încetinit autoturismul în preajma unor porumbei.

‘Conducătorul auto, mai ales în condiţiile în care era candidat pentru obţinerea permisului de conducere, trebuia să depună toate diligenţele necesare astfel încât să evite orice pericol. Existenţa unui obstacol pe carosabil, care constă fie chiar şi în mai mulţi porumbei, este de natură să producă în anumite circumstanţe un posibil incident sau accident. Dacă porumbeii respectivi zburau de la sol şi îi creau candidatului o stare de confuzie, l-ar fi speriat sau i-ar fi venit în parbriz, era posibil să tragă de volan, stânga, dreapta, să accidenteze un pieton sau aşa mai departe’, a spus Albert-Ani Oriana.

Sursa: libertatea.ro

Adaugă un comentariu