Opel Insignia facelift: iată motorizările disponibile pentru familista de clasă medie

Prezent la Salonul de la Bruxelles 2020, Opel Insignia reîmprospătat își etalează și lista de motorizări disponibile.

Citește și:

„Grand diesel pentru Opel Grandland X!

Opel Grandland X plug-in hybrid, acum doar cu tracțiune față

Opel Astra facelift, lansat în România cu prețuri promoționale

Toate modelele Opel vor fi relansate în varianta electrică

Opel Insignia GSi Grand Sport 2.0 Turbo – Familistul de fugă

Opel publică o serie de noi detalii privind Insignia Facelift, familista de clasă medie care a trecut printr-o operație de ușoară intinerire. Acestea au fost furnizate odată cu prezentarea modelului în cadrul Salonului Auto de la Bruxelles din această lună.

Opel Insignia facelift va fi oferit în versiunile sedan și break (Sports Tourer) și va avea gama de motorizări constituită din trei oferte pe benzină și o singură motorizare diesel. Producătorul german laudă unitățile de 2,0 litri ca fiind primele din gamă care să dispună de un sistem de dezactivare a cilindrilor și menționează că motoarele trei cilindri de la Opel au cu până la 50 de kilograme mai puțin decât în cazul versiunilor anterioare.

opel insignia facelift 2020

În ordinea puterii oferite, următorul este un patru-în-linie de 2,0 litri, cu 200 CP și 350 Nm începând cu 1.500 rpm, gestionat de o transmisie automată cu nouă rapoarte. Consumul mediu mixt pentru această unitate este cuprins între 7,3 și 7,6 l/100 km.

Vârful de gamă al benzinarilor este versiunea GSi, al cărei motor de 2,0 litri se laudă cu nu mai puțin de 230 CP și 350 Nm disponibili de la 1.500 rpm – resurse manageriate, la fel, de o cutie automată cu nouă trepte. GSi este oferit și cu sistem de tracțiune integrală (Twinster), dar și cu frâne echipate cu tehnologia eBoost.

Twinster este un sistem de tracțiune integrală care folosește două ambreiaje pentru a manageria atât distribuția cuplului între punți, dar și cum anume sunt trimise resursele între roțile punții spate. În cazul lui GSi, modurile de rulare (Tour, Sport) schimbă și parametrii de funcționare ai lui Twinster.

Adaugă un comentariu