O pisică a provocat un accident rutier, dar dosarul penal este pe numele șoferului

O pisică a provocat un accident rutier în Iași și a scăpat basma curată, în timp ce șoferul-victimă s-a ales cu dosar penal. Mașina acestuia a dărâmat doi parapeți și s-a oprit violent în colțul unei case, iar pasagerul de pe scaunul din dreapta aproape că a trecut cu capul prin parbriz.

Evident, pisica vinovată pentru accident nu se afla la volanul unui al doilea autoturism și nici nu l-a atacat pe șoferul despre care vorbim. În schimb, animalul pur și simplu i-a tăiat calea pe carosabil, iar conducătorul auto a virat brusc pentru a nu-l călca. S-a întâmplat miercuri, în jurul prânzului, pe strada Toma Cozma din Iași.

 

Citește și:

Noul examen medical obligatoriu pentru șoferi: Nu-l treci, nu iei permisul

Poliția nu vrea să știi asta: când poate deveni nul un proces-verbal completat de Poliţia Rutieră

 

Din păcate, manevra neașteptată a propulsat mașina prin doi parapeți de protecție și a înfipt-o în colțul unei case, partea frontală a vehiculului fiind „șifonată’ destul de rău.

Pasagerul din dreapta nu purta centură de siguranță, iar la impact s-a izbit puternic cu capul de parbriz. Din fericire, potrivit Ziarului de Iași, acesta „s-a ales doar cu un cucui’.

Șoferul nu a suferit leziuni, însă va plăti pentru daunele produse: acesta trebuie să achite refacerea colțului clădirii. Deși le-a explicat polițiștilor că a efectuat manevra cu un scop nobil, anume cruțarea vieții unei pisici, oamenii legii au deschis dosar penal pe numele lui, pentru vătămare corporală din culpă.

 

Sursa: Ziarul de Iași / Sursa foto: maxpixel.net

Adaugă un comentariu