Radu Mazăre a fost arestat! Ce mașini a pierdut fostul primar al Constanței când i-a fost sechestrată averea

Radu Mazăre a fost arestat în Madagascar! Fostul primar al Constanței a fost condamnat săptămâna trecută la 9 ani și 10 luni de închisoare, în dosarul Polaris, dar mai este condamnat la 9 ani de închisoare și în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri în Mamaia. În 2015, DNA a instituit sechestru pe bunurile sale, ocazie cu care Radu Mazăre a pierdut o colecție impresionantă de mașini.

Radu Mazăre a fost arestat în Madagascar, țară în care fugise pe 30 decembrie 2017. Informația a fost confirmată oficial de Poliția Română, printr-un comunicat de presă: „Autoritățile din Madagascar au comunicat Inspectoratului General al Poliției Române, prin Centrul de Cooperare Polițienească Internațională, faptul că un cetățean român, urmărit internațional pentru punerea în aplicare a unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 9 ani, a fost arestat, la data de 8 mai a.c., pentru o perioadă de 6 zile. Poliția Română a fost în permanentă legătură cu autoritățile din Madagascar, colaborând cu acestea în vederea depistării și arestării persoanei urmărite internațional‘.
În 2015, procurorii DNA au instituit sechestru pe bunurile lui Radu Mazăre, printre care se numără mai multe mașini impresionante.

Radu Mazăre a fost arestat – Ce mașini conducea fostul primar al Constanței

 

Citește și:

Un șofer băut a leșinat în timp ce sufla în etilotest, pe autostrada A3

Cele mai bune sisteme de infotainment din industria auto, potrivit șoferilor

Șoferii moldoveni prinși băuți la volan trebuie să spele cadavre la morgă

Mesajul dur al unei agente de poliție, grav accidentată la datorie

Cel mai rapid SUV pe gheață

Utilaje Lamborghini de 200.000 de Euro, furate dintr-o fabrică din România

Ora de Educație Rutieră la Liceu: Zece instituții au fost vizitate în prima fază a proiectului

 

Potrivit declarației sale de avere din 2014, Radu Mazăre deținea un Jeep Willys, fabricat în 1968, și un Jaguar E-Type Seria III 5.3 Cabrio, fabricat în 1974. La volanul celei din urmă, fostul primar al Constanței a deschis o paradă a motocicliștilor organizată în 2014, în Mamaia. Cu acea ocazie, a declarat: „Nu e o maşină nouă, e o maşină veche, are patruzeci de ani. Dacă nu am avut şi eu bani să iau una nouă, am luat una veche’. Remarcăm faptul că un asemenea model Jaguar este căutat printre colecționari, deci nu poate fi vorba despre un chilipir.

În trecut, Radu Mazăre a deținut și o replică fabricată în 2006 a mașinii Lincoln Zephyr, modelul 1935. Autoturismul a fost produs în serie limitată, printre puținii proprietari din lume numărându-se și cântărețul Ozzy Osbourne. Despre această replică, construită pe un şasiu de Chevrolet Corvette, Radu Mazăre spunea: „Nu este o mașină scumpă, dar foarte greu de găsit, fiind produse până într-o sută de bucăți. Pentru unii poate părea greu de crezut, însă este chiar o investiție bună – cu un asemenea automobil câștigi cu mult mai mult decât plătești’.

Alt vehicul la volanul căruia a fost văzut în repetate rânduri fostul edil este o replică a unui Morgan din 1930. Cu 144 de cai-putere și o viteză maximă de 192 km/h, această mașină de epocă l-a costat peste 50.000 de Euro.

 

Sursa foto: captură ecran YouTube

Adaugă un comentariu