Țara în care poți să te plimbi cu un taxi Rolls-Royce Phantom. Cât costă

Un milionar excentric s-a gândit la o modalitate inedită de a aduce turiști în țara sa: să transforme un Rolls-Royce Phantom în taxi!

Citește și:

Ești taximetrist în București? Uite cum primești 15.000 de lei de la primărie

Rolls-Royce Phantom: Ai văzut o Phantomă?

Acest Rolls-Royce Phantom are un ornament mai scump decât mașina. Cui îi aparține

Setul pentru șampanie lucrat manual de Rolls-Royce costă cât 5 mașini noi

Pentru 90% din populația globului, gândul de a sta într-un Rolls-Royce intră în categoria „vis’. Totemuri ale luxului automobilistic și ale bunăstării, toate modelele din gama Rolls au prețuri pe măsura opulenței care le caracterizează.

Însă există acum o modalitate de a fi plimbat cu un Rolls-Royce Phantom… taxi. Inițiativa aparține milionarului indian Bobby Chemmanur, care pune limuzina la dispoziția clienților lanțului său de resort-uri.

Pachetul este unul chiar avantajos, având în vedere beneficiile: în schimbul a 345 de dolari americani primești două nopți de cazare și mașina la cheremul tău timp de trei zile. Sigur, în pachet este inclus și un șofer, care te va plimba între resort-uri.

Povestea acestui taxi inedit a început odată cu achiziționarea unui Rolls-Royce (generația a șaptea) în urma unei licitații. Chemmanur nu are pretenții ca afacerea cu taxiul să fie una profitabilă — întreținerea unui Phantom nu este chiar ieftină — dar crede că este o modalitate originală de a-și promova businessul. Aici nu putem decât să-i dăm dreptate.

Nu știm ce părere au oficialii Rolls-Royce despre asta, însă suntem convinși că într-o situație similară, Ferrari ar asmuți armata de avocați pe antreprenorul indian și ar avea grijă ca imaginea brandului — de altfel cel mai puternic din lume — să rămână „nepătată’. Deja a făcut asta de două ori în ultima perioadă. Una dintre victime a fost o fundație umanitară, iar cealaltă, un designer german care produce încălțăminte de lux.

Adaugă un comentariu