Setul pentru șampanie lucrat manual de Rolls-Royce costă cât 5 mașini noi

Rolls-Royce a lansat un nou accesoriu de lux pentru clienții săi fideli: un set pentru depozitat șampania, lucrat manual. Dincolo de designul elegant și de greutatea brandului, exclusivismul setului este asigurat de preț: 42.000 de Euro. Cam cât 5 mașini Dacia Logan Acces noi-nouțe.

Realizat din aluminiu prelucrat și fibră de carbon, setul pentru șampanie Rolls-Royce este învelit în piele neagră și decorat cu celebra emblemă Spirit of Ecstasy, în relief.

O apăsare de buton scoate la iveală o mică masă extensibilă din lemn de stejar Tudor. Sub aceasta sunt depozitate paharele de șampanie, organizate astfel încât să ducă automat cu gândul la un motor V12. Interiorul este iluminat și dotat cu patru șervețele din bumbac, sigla Rolls-Royce fiind brodată pe fiecare dintre ele.

În lateral regăsim două frapiere realizate din aluminiu anodizat negru și fibră de carbon.

Set pentru șampanie Rolls-Royce: 42.000 Euro este doar prețul de pornire

Citește și:

Un șofer băut a leșinat în timp ce sufla în etilotest, pe autostrada A3

Cele mai bune sisteme de infotainment din industria auto, potrivit șoferilor

Șoferii moldoveni prinși băuți la volan trebuie să spele cadavre la morgă

Mesajul dur al unei agente de poliție, grav accidentată la datorie

Cel mai rapid SUV pe gheață

Utilaje Lamborghini de 200.000 de Euro, furate dintr-o fabrică din România

Ora de Educație Rutieră la Liceu: Zece instituții au fost vizitate în prima fază a proiectului

 

Prețul de pornire este de 42.000 de Euro. Dacă vreunui client i se pare prea mică suma, pachetului standard i se pot adăuga accesorii, precum un compartiment pentru gustări (brânzeturi, nuci etc.) sau unul special pentru caviar.

Potrivit celor de la Rolls-Royce, acest set pentru șampanie este adecvat în cele mai extravagante medii, de la terasele locuințelor private până la superyachturi.

Deja putem ghici cine va cumpăra acest accesoriu exclusivist. Miliardarul britanic Reuben Singh, spre exemplu, nu are cum să rateze oportunitatea. Afaceristul și-a cumpărat recent 6 Rolls-Royce-uri pentru a le asorta cu turbanele sale.

 

Sursa foto: Rolls-Royce

Adaugă un comentariu