Consilierul din CGMB care voia restricționarea mașinilor în centrul Capitalei își schimbă proiectul – UPDATE

Consilierul municipal PMP Lucian Iliescu anunţă modificarea proiectului de hotărâre care vizează restricţionarea, pe teritoriul municipiului Bucureşti, a circulaţiei autovehiculelor care sunt încadrate în clasa de poluare 0, 1, 2, 3, 4 sau nu sunt încadrate în nicio clasă de poluare, în urma reacţiilor primite din partea cetăţenilor.

ADEVĂRUL despre FOTOGRAFIA CARE A SPERIAT ȘOFERII DIN BUCUREȘTI!

‘În urma mesajelor venite din partea societăţii civile, am ajuns la concluzia că paragrafele din proiectul meu privind restricţionarea traficului pentru autoturismele din clasa Euro 3 şi Euro 4 nu sunt în concordanţă cu situaţia actuală, ţinând cont de cerinţele cetăţenilor. Şi, din acest motiv, le voi retrage’, a scris Iliescu, pe Facebook.

CEA MAI LUNGĂ AUTOSTRADĂ DIN EUROPA va trece prin ROMÂNIA. Cum va arăta traseul! | FOTO

El a reiterat că autoturismele non-euro, Euro 1 şi Euro 2 reprezintă un factor de poluare şi ‘un atentat la siguranţa traficului’, motiv pentru care circulaţia acestora trebuie restricţionată în intervalul orar 6,00 – 22,00, începând cu data de 1 ianuarie 2019.

PREŢURI incredibile la ANAF! Volkswagen PASSAT la preţ de Logan second

De la 20 mai, DACĂ NU AI ASTA ÎN TALON, Poliția îți reține actele și numerele mașinii!

ANUL TRECUT PLĂTEAI 60 de lei pentru asta, acum vei plăti DE 5 ORI MAI MULT!

‘Totodată, menţionez că acest aspect va fi subiectul unei dezbateri publice şi cer încă o dată Primăriei Capitalei să dea curs consultării pe proiectul depus de mine. Îmi exprim înţelegerea şi totodată sunt deschis dialogului cu cetăţenii’, a adăugat Lucian Iliescu.

Surpriză! ION ȚIRIAC a primit o mașină de la SIMONA HALEP!

Consilierul municipal PMP a iniţiat un proiect de hotărâre conform căruia, începând cu data de 1 ianuarie 2019, se interzice, pe teritoriul municipiului Bucureşti, circulaţia autovehiculelor care sunt încadrate în clasa de poluare 0, 1, 2 sau nu sunt încadrate în nicio clasă de poluare, zilnic, în intervalul orar 6,00 – 22,00.

FOTOGRAFIA cu MICHAEL SCHUMACHER pentru care s-a cerut 1 MILION DE EURO!

De asemenea, potrivit formei iniţiale a proiectului din anul 2020 urma să fie interzisă în Capitală circulaţia autovehiculelor încadrate în clasa de poluare 3, zilnic, în intervalul orar 6,00 – 22,00. Din anul 2021, urma să fie interzisă circulaţia autovehiculelor încadrate în clasa de poluare 4, zilnic, în acelaşi intervalul orar.

Pe 25 aprilie, Primăria Municipiului Bucureşti a transmis, printr-un comunicat de presă, că nu are în vedere adoptarea, în perioada imediat următoare, a unor reglementări referitoare la accesul în Capitală al autovehiculelor încadrate în anumite categorii de poluare.

Adaugă un comentariu