Dezastru în Sălaj! Mașinile au fost spulberate de grindină

Județul Sălaj a fost devastat astăzi de o ploaie cu grindină cum rareori avem ghinionul să vedem. Gheață de mărimea unor ouă de găină a distrus mașinile locuitorilor din mai multe orașe, imagini și filmări cu prăpădul fiind publicate ulterior pe Facebook.

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat astăzi cod roșu în Zalău, Jobou, Hereclean, Creaca, Mirșid și Crișeni, județul Sălaj. Alerta a fost valabilă între orele 15:20 și 16:00, perioadă în care ANM prognoza „vânt puternic cu aspect tornadic, grindină de mari dimensiuni, descărcări electrice frecvente, averse torențiale ce vor cumula 25-35 l/mp’.

Într-adevăr, după cum se poate vedea în clipurile video și fotografiile postate astăzi pe Facebook, județul Sălaj a fost devastat de grindină. Sute de mașini s-au ales cu parbrizul și luneta sparte și cu caroseria îndoită, iar locuitorii asistau neajutorați la această demonstrație înfiorătoare a naturii.

Grindina a terorizat întregul județ

 

Citește și:

Un șofer băut a leșinat în timp ce sufla în etilotest, pe autostrada A3

Cele mai bune sisteme de infotainment din industria auto, potrivit șoferilor

Șoferii moldoveni prinși băuți la volan trebuie să spele cadavre la morgă

Mesajul dur al unei agente de poliție, grav accidentată la datorie

Cel mai rapid SUV pe gheață

Utilaje Lamborghini de 200.000 de Euro, furate dintr-o fabrică din România

Ora de Educație Rutieră la Liceu: Zece instituții au fost vizitate în prima fază a proiectului

 

Vremea nu a fost blândă nici în restul județului. În același interval orar, ANM a emis cod portocaliu de vijelinii și grindină de mari dimensiuni valabil pentru localitățile: Cehu Silvaniei, Șărmășag, Bobota, Pericei, Hereclean, Bocșa, Someș-Odorhei, Sălățig, Chieșd, Vârșolț, Mirșid, Crișeni, Benesat, Dobrin, Șamșud și Coșeiu.

Zalău, jud. Sălaj.Orele 15:30.

Publicată de Răzvan Botăreanu pe Marţi, 28 mai 2019

Zalău ora 15:30

Publicată de Mihai Crisan pe Marţi, 28 mai 2019

 

Sursa foto: Facebook

Adaugă un comentariu