Salonul Auto București & Accesorii 2019 îşi deschide porţile pe 10 octombrie

Între 10 – 20 Octombrie are loc Salonul Auto București & Accesorii 2019 în Pavilionul B2 al Romexpo și în zona exterioară adiacentă. Vor fi expuse peste 400 de modele de autoturisme cu ardere interna, hibride și electrice, vehicule comerciale și peste 1500 branduri de accesorii și echipamente.

Cea de-a XVII-a ediție a Salonului Auto București & Accesorii prezintă cea mai mare parte a noutăților din domeniului auto, unele dintre ele vor veni direct de la Salonul Auto de la Frankfurt!

Ce mărci poţi să vezi în acest an la SAB

Printre expozanţii de la SAB & Accesorii 2019 se numără Abarth, Alfa Romeo, BMW, Citroën, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Jaguar, Jeep, Kia, Isuzu, Land Rover, Maserati, Mazda, Mercedes, Mini, Mitsubishi, Opel, Piaggio, RAM 1500, Seat, Shelby, Skoda, SsangYong, Suzuki, Tesla, Toyota şi Volvo.

“Mobilitatea la prezent și viitor” este motto-ul SAB & Accesorii 2019, deoarece lumea mobilității acestor timpuri este mai inovatoare și mai interesantă ca oricând. Deloc întamplator, anul acesta importatorii și dealerii prezenti pun un accent semnificativ pe segmentul dedicat mobilității electrice și hibride în continua dezvoltare și care va fi unul dintre multele puncte de atracție ale evenimentului. Printre acestea se numără: Tesla Model 3 Standard Range Plus, noul BMW i3,  Mercedes-Benz EQC, alături de modele hibride și plug-in de la Volvo, Kia, Toyota, Honda, Hyundai, Suzuki, Ford, Mitsubishi și Jaguar.

Cele mai importante companii din domeniul echipamentelor, pieselor și accesoriilor auto sunt prezente la SAB & Accesorii, fiind reprezentate pe o suprafață interioară și exterioară de peste 8000 mp, se vor bucura de vizita celor peste 6000 de vizitatorii specialiști invitați.

Salonul Auto București & Accesorii 2019 – când poţi să mergi şi cât te costă

SAB & Accesorii 2019 se desfăşoară Pavilionul B2 Romexpo și zona exterioară adiacentă. Salonul se desfăşoară în perioada 10 – 20 Octombrie şi poate fi vizat între orele 10.00 – 20.00.

Preț unui bilet este de 40 lei. Accesul copiilor sub 7 ani și al persoanelor cu dizabilități este gratuit.

Peste 350 de modele auto au fost expuse la ediţia de anul trecut a Salonului Auto București & Accesorii . De la autoturisme clasice, de epocă, la modele noi. şi autoturismecu sisteme alternative de propulsie. Iată o galerie foto cu cele mai interesante maşini prezentate la Salonul Auto București și Accesorii 2018.

 

 

Adaugă un comentariu

Articole similare