Traficul a revenit la normal. Nu mai sunt avertizări meteo

Traficul a revenit la normal. Nu mai sunt avertizări meteo.

 

UPDATE ora 9:10

Autoritățile au impus restricții de tonaj pe Dn 22 Ramnicu Sărat – Brăila, șosea pe care nu mai au vooie să circule mașinile mai grele de 3,5 tone. În județul Buzău ninge și viscolește puternic și nu este exclus ca autoritățile să închidă șoselele în următoarele ore, aceasta variantă fiind luată în calcul preventiv.

Sunt închise cinci drumuri naţionale: DN 23B, între localităţile Măicăneşti şi Ciorăşti (judeţul Vrancea), DN 2C, între localităţile Costeşti (judeţul Buzău) şi Amara (judeţul Ialomiţa), DN22 Râmnicu – Sărat (judeţul Buzău) şi Brăila şi DN21A, între localităţile Bărăganu şi Ţăndărei (judeţul Ialomiţa).

 

Update 07.00

Traficul pe Autostrada A2 este blocat complet din cauza zăpezii

Update

ANM a publicat o prognoză meteo specială pentru municipiul București, pentru intervalul 22-24 martie, când în Capitală va fi cod portocaliu de ninsori și vânt, iar temperaturile vor ajunge la -5 grade Celsius. Meteorologii anunță că grosimea totală a stratului de zăpadă, când va înceta ninsoarea, va fi în medie de 25…35 centimetri.

DECIZIA DE ULTIMĂ ORĂ luată de familia lui MICHAEL SCHUMACHER!

Capitala şi alte 14 judeţe intră sub Cod portocaliu de ninsori abundente joi noaptea, în timp ce 16 judeţe se vor afla sub Cod galben de ninsori însemnate de joi după-amiaza, potrivit avertizărilor emise miercuri de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Ce mașină avea ANDREI GHEORGHE! Sute de cai putere!

Veste bună pentru şoferi de la Curtea Supremă ! Cum poţi scăpa de suspendarea permisului

Codul portocaliu care vizează ninsoare abundentă, strat de zăpadă consistent, temporar viscol şi vizibilitate scăzută va afecta, în perioada 22 martie, ora 23:00 – 23 martie, ora 15:00, judeţele Caraş-Severin, Mehedinţi, Dolj, Olt, Argeş (parţial), Teleorman, Dâmboviţa (parţial), Prahova (parţial), Buzău (parţial), Giurgiu, Ialomiţa, Călăraşi, Brăila şi Tulcea, precum şi municipiul Bucureşti.

 

Update

Cum să dezgheți ușa la mașină eficient! Atenție! Nu folosi apă fierbinte!

Primăria Capitalei a decis suspendarea cursurilor în București, vineri, din cauza ninsorii. Joi și vineri se anunță a fi vârful ninsorilor în București și în zonele limitrofe.

Update

Ploaia înghețată se abate asupra României. Cât de periculos este fenomenul

Atenționare de ninsori, ger și polei, până pe 22 martie. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a prelungit cu două zile atenționarea meteo de vremea rea, ninsori, viscol, ger și polei.

SE RIDICĂ DIN NOU MAȘINI ÎN BUCUREȘTI. Cât e taxa de recuperare!

Astfel, de marți, 20 martie, ora 15.00, până joi, 22 martie, ora 10.00, vremea va fi deosebit de rece și se vor semnala precipitații în general moderate cantitativ și polei.

ASTA E MAŞINA cu care a fugit SEBASTIAN GHIŢĂ de poliţişti! Nici n-ar fi avut cum să-l prindă

Se circulă în condiții de iarnă în aproape toată țara, în special în partea de sud, unde este în vigoare un cod galben de ninsori, precipitaţii mixte, vânt şi polei.

 

Centrul Infotrafic al Poliției Române informează că nu există drumuri naţionale cu circulaţia oprită din cauza vremii nefavorabile, însă se circulă în condiţii de iarnă în aproape toată ţara, cu precădere în jumătatea de sud a ţării, aflată sub incidenţa unui cod galben de ninsori, precipitaţii mixte, vânt şi polei.

 

Update 15.00

Cod galben de ninsori, viscol și polei, în București și 19 județe. Administrația Națională de Meteotologie (ANM) a emis o nouă atenționare de tip cod galben de ninsori, viscol și polei, pentru sudul și sud-estul țării.

 

În intervalul 19 martie, ora 18.00, 20 martie, ora 15.00, se așteaptă precipitații moderate cantitativ, mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare, strat de zăpadă local consistent, polei, intensificări ale vântului.

 

Ploaie înghețată pe A2. La câteva ore după ce circulația pe Autostrada Soarelui a fost redeschisă, polițiștii avertizează că pe carosabil s-a depus polei și le recomandă șoferilor să manifeste prudență în trafic. 

 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe tronsonul  Bucureşti – Lehliu al autostrăzii A2 Bucureşti – Constanţa se semnalează fenomenul meteorologic freezing rain(ploaie îngheţată). Pentru a nu fi implicaţi în accidente rutiere, conducătorii auto sunt sfătuiţi să manifeste prudenţă sporită la volan, să ruleze cu viteză redusă şi să nu bruscheze comenzile maşinii.

 

Pentru evitarea pericolelor, drumarii acţionează cu material antiderapant.

Circulația pe Autostrada Soarelui a fost redeschisă, luni dimineață.

Informarea de ninsori emisă de meteorologi este valabilă până marți, la ora 21, pentru întreaga ţară. Temporar vor fi precipitații, mai ales sub formă lapoviță și ninsoare, în extindere treptată dinspre sud-vest. În jumătatea de sud a țării și la munte acestea vor fi în general moderate cantitativ. Se va semnala polei sau ghețus, în special în sudul teritoriului, iar vântul va avea unele intensificări. Vremea se va menține deosebit de rece, mai ales în regiunile extracarpatice.

Adaugă un comentariu