Se poate circula pe patru benzi pe centura de nord-vest a Capitalei

Şoferii pot circula, începând de vineri, pe patru benzi pe întreaga centură de nord-vest a Capitalei, după ce pasajul care tranzitează apeductele Apa Nova, poziționat la intersecția cu autostrada București – Pitești, a fost finalizat, informează Ministerul Transporturilor.

Cum să-ți cumperi Lamborghini de la stat

Lucrările care s-au încheiat astăzi se adaugă sectorului de 7,5 km, cuprins între km 55+465 (intersecţia dintre Centura Bucureştiului cu A1) și km 63+400, care a fost deschis la 4 benzi în urmă cu aproximativ două luni.

ADIO, MAŞINI DE BULGARIA! Autoturismele ‘bulgăreşti vor fi RADIATE

Aceste lucrări fac parte din contractul de modernizare a Centurii rutiere a Municipiului Bucureşti, între A1- DN7 și se ridică la o valoare de 106,6 milioane lei, fără TVA.

Ai idee CÂT CÂȘTIGĂ UN POLIȚIST în România? Nu te așteptai la SUMA ASTA!

Lucrările pe acest sector, începute în luna mai a anului 2013, au fost accelerate anul acesta, după ce au stagnat o perioadă importantă de timp.

CNAIR SA a scos la licitație, în prima parte a acestui an și proiectul de modernizare la 4 benzi a sectorului DN2 -A2, aflat în Nord-Estul Centurii Capitalei, contract pentru care ofertele se află în faza de evaluare.

VIDEO Nu am chef să semnez, bă, procesul verbal!’. Smecher cu tupeu VS Poliția Română   

CNAIR preconizează că lucrările se vor încheia la sfârșitul anului 2019, dacă nu vor exista contestații, astfel încât circulația pe întreaga Centură de Nord a Bucureștiului să se poată desfășura pe 4 benzi.

Adaugă un comentariu