Se simplifică procedura pentru recuperarea taxei auto

Se simplifică procedura pentru recuperarea taxei auto. Șoferii nu vor mai trebui să anexeze la dosar şi copii ale cărții de identitate și certificatului de înmatriculare a autovehiculului.

Surpriză incredibilă pentru SIMONA HALEP în SUA!

Amenda pentru rovinietă s-ar putea prescrie în doar patru luni

Taxa auto ar putea fi restituită doar pe baza unei cereri şi a dovezii de plată. Aceste date există în bazele de date ale Fiscului şi Ministerului de Interne aşa că pentru a rezolva o cerere de restituire, cei de la ANAF vor interoga cele două baze de date.

De ce polițiștii pun mâna pe mașină când vă opresc în trafic?

Această procedură a fost stabilită anul trecut de Guvern prin ordonanță de urgență, însă la acest moment încă se pregătesc mai multe modificări.

Taxa auto poate fi recuperată, după ce Monitorul Oficial a publicat astăzi modelul de cerere necesar. Persoanele care au dreptul la recuperarea taxei pot acum să depună cererea la Fisc pentru a-și recupera banii.

Detalii șocante despre MICHAEL SCHUMACHER. Cum a ajuns să arate fostul pilot de Formula 1

Guvernul a adoptat o ordonanță de urgență privind restituirea sumelor reprezentând taxa specială pentru autoturisme și autovehicule, taxa pe poluare pentru autovehicule, taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule și timbrul de mediu pentru autovehicule.

    Constantin says:

    Cand incepe efectiv restituirea? Eu am depus dosarul in 31 august 2017 si mi s-a spus ca a fost aprobat in 15 ianuarie a.c. , dar nici pana azi nu am primit decizia.

Adaugă un comentariu