Statul restituie taxa auto, dar în anumite condiții

După ce ne-a chinuit câțiva ani la rând cu restituirea banilor pe taxe, acum statul s-a gândit și la noi. Astfel că, Guvernul a adoptat o ordonanță de urgență privind restituirea sumelor reprezentând taxa specială pentru autoturisme și autovehicule, taxa pe poluare pentru autovehicule, taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule și timbrul de mediu pentru autovehicule.
Partea proasta este că nu o face din vreun respect pentru cetățean, ci pentru că este amenințat și el, la rândul lui, de „fratele mai mare’, UE. Actul normativ are în vedere necesitatea armonizării legislației naționale cu hotărârile Curții de Justiție a Uniunii Europene și evitarea posibilei declanșări a unei acțiuni în constatarea neîndeplinirii obligațiilor de stat membru al Uniunii Europene.

Citește și 

PREȚUL CARBURANȚILOR CREȘTE MASIV de la 1 septembrie

El e milionarul român care sfidează legea! Internetul s-a aprins după gestul lui!

Cât de ușor te păcălesc samsarii! Top 5 metode de care să te ferești!

Nu mai există nicio scăpare. Poliția Română a devenit imbatabilă!

Atenție șoferi! Aici e LISTA celor 74 de camere care vor deveni RADARE!

Această ordonanță reglementează restituirea, la cerere, a sumelor reprezentând taxa specială pentru autoturisme și autovehicule, taxa pe poluare pentru autovehicule, taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule și timbrul de mediu pentru autovehicule.

Cei care se vor bucura de beneficiile întârziate ale acestui act normativ suntem noi românii care au achitat taxa specială pentru autoturisme şi autovehicule.

Și acum țineți-vă bine că urmează statul să ne spună cine sunt beneficiarii. Citește mai departe pe noizz.ro

Adaugă un comentariu