Seat aduce un concept 100% electric la Geneva

Spaniolii de la Seat au publicat prima imagine teaser a unui concept electric. Mai multe imagini ale modelului vor fi făcute publice în cadrul evenimentului Volkswagen Group Night, care va avea loc pe 4 martie, urmând ca autoturismul să fie prezentat publicului larg la Geneva.

Conceptul imaginat de Seat prezintă viitorul acestora în materie de autoturisme 100% electrice. Din ce putem distinge în imaginea teaser, acesta pare să fie un crossover-SUV. Oficialii brandului spaniol au declarat următoarele Conceptul nostru răspunde întrebărilor legate de viitorul mobilității electrice. Formele acestuia exprimă valorile de performanță, design și tehnologie stabilite de Seat‘.

Ba chiar mai mult, spaniolii susțin că vehiculul propus respectă cu succes noile trenduri în electrificare și va oferi un nivel avansat de conectivitate. Va fi schimba piața EV!’

Citește și:

Anunțul MAI: Șoferii care fac Live-uri la volan nu vor fi sancționați în aceste zile

Polițist de la Rutieră, lovit de o mașină în timp ce dirija circulația

Șoferii pot scăpa de 2 puncte de penalizare dacă urmăresc filme

„Noul Audi 40 este o combinație între Audi 80 și un cal

Airbag-urile externe ar putea reduce cu 30% gravitatea accidentelor

Ferrari California, rupt în două după ce s-a izbit de un stâlp de iluminat

 

Modelul va utiliza platforma tehnică MEB (Modular Drive Matrix) propusă de Grupul Volkswagen pentru vehiculele 100% electrice. Există posibilitatea ca vehiculul să fie dotat cu un sistem de tracțiune integrală și cu un acumulator de capacitate mare.

Platforma MEB permite o configurație diferită a podelei vehiculului și un alt aranjament al interiorului și al compartimentului motor. Cel mai probabil, viitorul vehiculul electric Seat va avea un interior deosebit de spațios, chiar dacă exteriorul se va dovedi a fi de dimensiuni compacte.

Deocamdată, nu se cunoaște numele noului concept, dar putem fi siguri că va utiliza tehnologia LED pentru blocurile optice și că va avea linii generale axate pe sportivitate.

Adaugă un comentariu