Un Ferrari California s-a rupt în două după ce s-a izbit de un stâlp de iluminat

Un accident ireal s-a petrecut weekendul acesta în Johannesburg, cel mai mare oraș din Africa de Sud. Ireal, fără exagerare. Nu vedem în fiecare zi un Ferrari California tăiat în două, iar situația este cu atât mai surprinzătoare cu cât nimeni nu a fost vătămat.

Șoferul unui Ferrari California circula cu viteză mare pe carosabil umed și – deloc surprinzător – a pierdut controlul mașinii. Partea incredibilă este că autoturismul s-a izbit de un stâlp de iluminare, amplasat pe marginea șoselei, și a trecut fix prin el. Rezultatul: un Ferrari California feliat în două, priveliște dureroasă pentru orice pasionat auto.

Ca prin minune, șoferul și pasagera au scăpat cu viață din cumplitul accident. Potrivit reprezentanților serviciului privat de urgență Netcare 911, femeia a fost transportată la spital cu răni ușoare, în timp ce bărbatul aflat la volan nu a suferit leziuni de niciun fel. Având în vedere gravitatea pagubelor materiale, suntem tentați să credem că cei doi erau însoțiți de o a treia persoană: îngerul lor păzitor.

 

Citește și:

Verificare rovinieta: Cum vezi dacă rovinieta mai e valabilă?

Accident grav: Un Tesla Model X a intrat într-un copac, apoi a luat foc

Șoferii bucureșteni vor plăti impozite mai mari, începând din 2020

Uber este disponibil acum într-un nou oraș din România

Cum se acordă stelele Michelin în Ghidul Verde pentru România

Un șofer român și-a distrus roțile într-o groapă, iar autoritățile chiar îl vor despăgubi

 

Potrivit publicației sud-africane IOL, mașina avariată este un Ferrari California din 2009. Motorul său V8 de 4,2 litri produce 338 kW (460 CP), astfel că autoturismul poate atinge 100 km/h în numai 3,9 secunde. Viteza maximă este de 310 km/h.

Alt accident inexplicabil s-a petrecut la începutul anului în Shanghai, când un șofer în stare de ebrietate s-a desprins cu mașina de pe sol și a „parcat’ perfect pe un parapet. Să nu uităm nici de coliziunea extraordinară din Shenzen, între o bicicletă și un autoturism, în urma căreia doar mașina a avut de suferit.

 

Sursa foto: Netcare911, Emer-G-Med

Adaugă un comentariu