Accident inexplicabil: un șofer băut a rămas cu mașina suspendată pe un parapet

China, țara tuturor posibilităților. După ce o mașină a fost distrusă de o bicicletă pe străzile Shenzenului, acum pe rețelele sociale asiatice circulă un clip și mai straniu cu un accident inexplicabil.

Un șofer de 41 de ani, numit Gao de presa străină, a reușit performanța să zboare temporar cu mașina și să aterizeze pe un parapet. S-a întâmplat weekendul trecut pe o șosea suspendată din orașul Shanghai, în estul Chinei.

 

Citește și…

Impozit auto 2019: cât trebuie să plătim și care este termenul-limită

Toyota Guardian este sistemul de siguranță care nu te lasă să faci accident

Hyundai redefinește termenul „off-road'. A creat mașina cu picioare

Tinerii din medii defavorizate pot urma gratuit școala de șoferi

Lamborghini Huracán EVO: Nu e doar un simplu facelift

Producție record pentru Duster: 2018 a fost un an bun pentru Uzina Dacia de la Mioveni

Și-a uitat copilul pe plafonul mașinii și a intrat pe autostradă. Cum au reacționat ceilalți șoferi

Găsite într-o hală din Bulgaria: 11 BMW Seria 5 E34 cu zero kilometri

 

Șoferul circula cu o viteză atât de mare, încât vehiculul pur și simplu s-a desprins de la sol, manevră care merita filmată și inclusă în următorul „Furios și Iute'. Aventura nu a durat decât câteva secunde, mașina oprindu-se deasupra unui parapet al șoselei Jiamin.

Când și-a dat seama că este înțepenit, Gao a părăsit vehiculul prin trapă. Bărbatul a suferit doar răni ușoare și, din fericire, nu era însoțit de niciun alt pasager în momentul accidentului.

„Cascadorul' avea o concentrație de alcool în sânge de 147mg/100ml, aproape dublu față de pragul de la care fapta constituie infracțiune. Conform legislației chineze, permisul de conducere îi va fi anulat și nu-l va putea redobândi decât peste cel puțin cinci ani.

Un internaut vine cu o propunere ingenioasă: mașina să fie lăsată acolo, pe parapet, ca o demonstrație a ceea ce se poate întâmpla când conduci sub influența alcoolului. Dacă „monumentul' nu i-ar fi incomodat pe ceilalți participanți la trafic, ar fi meritat să fie luată în calcul ideea.

 

Sursa foto: captură ecran YouTube/China Spotlight 聚焦中国

Adaugă un comentariu