Doi șefi din Poliția Română au rămas fără permis, după ce au condus băuți

O razie organizată de Poliția Rutieră vinerea trecută în București a lăsat mai mulți șoferi fără permis de conducere. Printre aceștia se numără chiar doi șefi din cadrul Poliției Române, care conduceau în stare de ebrietate.

Vineri, 3 mai, o razie a Brigăzii Rutiere a prins pe picior greșit doi polițiști cu funcții de conducere. Potrivit Mediafax, este vorba despre Ionuț Cristian Stan, chestor de poliţie în cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române – Direcţia Cazier Judiciar, Statistică şi Evidenţe Operative, și Cornel Drumariu, comisar-șef al Poliției Sectorului 4.

Cei doi consumaseră alcool înainte de a se urca la volan, motiv pentru care s-au ales cu permisul de conducere suspendat. Aceasta nu este singura sancțiune acordată de agenți, după cum reiese dintr-un comunicat emis de Inspectoratul General al Poliției Române: „În seara de 3 mai a.c., polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu au oprit mai mulți conducători auto. Doi dintre cei opriți în trafic și testați cu privire la consumul de alcool sunt polițiști. Ambilor conducători auto le-a fost suspendat dreptul de a conduce, față de unul dintre polițiști s-a luat măsura sancționării contravenționale, pe numele celui de-al doilea, care activează în cadrul DGPMB fiind întocmit dosar penal. Cu privire la polițistul din cadrul Sectorului 4 se va declanșa o anchetă disciplinară în cadrul căreia se vor efectua verificări prin structura de control intern‘.

 

Citește și:

Titi Aur, despre greșeala care l-a costat viața pe Răzvan Ciobanu. Care a fost cauza morții?

Detalii de la locul tragediei în care a murit designerul Razvan Ciobanu

Lacrimi în ochii pasionaților: era motoarelor aspirate se apropie de sfârșit

Cum arată Trabantul cu cel mai impresionant habitaclu din istoria modelului

VIDEO – O mașină Tesla Model S explodează spontan, în parcare

VIDEO – Un șofer de troleibuz face plăți online în timp ce conduce. „Cu greu mai controla volanul!

 

Potrivit stirileprotv.ro, chestorul de poliție Ionuț Stan avea o alcoolemie de 0,16 mg/l alcool pur în aerul respirat, în momentul în care a fost tras pe dreapta, iar comisarul-șef Cornel Drumariu avea 0,43 mg/l alcool pur în aerul respirat.

    Ion says:

    cred ca aici s-a plecat la pont pt ca altfel nu se putea Prea la fix au fpst agentii acolo Amandoi ofiterii veneau de la aceeasi nunta se zice.. Asa ca…
    Sunt niste polite ce se platesc intre ei precum unul de era sef de servici la inmatriculari si a fost amendat de un agent ca nu avea nr. de la masini corect… wow ! ce ”grav”

Adaugă un comentariu