Șeful Volkswagen dezminte că producătorii auto germani ar fi format un cartel

Producătorii auto germani care sunt investigați pentru o posibilă înțelegere secretă nu s-au implicat în stabilirea prețurilor sau într-un cartel ilegal, a afirmat miercuri directorul general al Volkswagen, Matthias Mueller.

 

VIDEO Nu am chef să semnez, bă, procesul verbal!’. Smecher cu tupeu VS Poliția Română 

Comisia Europeană a extins investigația privind existența unui posibil cartel între principalii producătorii auto din Germania, efectuând inspecții la sediile Daimler și Volkswagen, după cele realizate la BMW.

ADIO, MAŞINI DE BULGARIA! Autoturismele ‘bulgăreşti vor fi RADIATE

În iulie, oficialii europeni din domeniul concurenței anunțau că investighează o presupusă înțelegere între principalii producători auto germani, după ce revista Der Spiegel anunța că este posibil ca Volkswagen, BMW, Audi și Porsche să fi conspirat timp de decenii pentru stabilirea prețurilor sistemelor de tratare a emisiilor diesel și altor componente ale vehiculelor folosind comitetele din industria auto.

O VESTE EXTRAORDINARĂ! De la 1 noiembrie, ACTELE ASTEA VIN ACASĂ!

“Nu am informații legate de stabilirea prețurilor. Respectăm foarte mult legislația referitoare la carteluri”, a declarat șeful VW, cel mai mare producător auto mondial.

A intrat fix în mașina Poliției. Ce explicație HALUCINANTĂ a avut!

Declarațiile sale coincid cu cele ale șefului Daimler, Dieter Zetsche, care a afirmat marți seară că această cooperare între companiile rivale germane a fost benefică pentru clienți și nu i-a afectat.

PARCAREA LATERALĂ A ANULUI a fost realizată la Cluj

Producătorii auto germani au cooperat în probleme legate de standardizare, sub conducerea Asociația Producătorilor Germani de Automobile (VDA), a afirmat Mueller, fără a da detalii suplimentare.

Sursa: reuters.com

taguri
Adaugă un comentariu