Ford lansează un service mobil – Va rezolva din mers problemele clienților

Posesorii de mașini Ford nu vor mai fi nevoiți să se deplaseze până la service-ul auto de fiecare dată când întâmpină o problemă. Constructorul american a lansat un service mobil prin care își propune să rezolve totul din mers, maximizând astfel confortul clienților.

Serviciul Mobil Ford presupune dotarea unor autoutilitare cu echipamentul de bază necesar soluționării unor defecțiuni minore din sfera auto, precum înlocuirea unei roți sau reîncărcarea unei baterii. Astfel, când proprietarul unui autoturism Ford raportează o problemă, tehnicienii se vor deplasa la fața locului pentru a remedia situația, indiferent dacă incidentul se petrece în curtea clientului sau pe drumul public.

Un service mobil ar putea atrage noi clienți pentru Ford

Studiile realizate de Ford pe această temă arată că șoferii sunt încântați de ideea unui service mobil și că mulți ar lua în calcul să achiziționeze o mașină Ford strict de dragul acestui beneficiu.

Momentan, service-ul mobil își desfășoară activitatea doar în California, dar producătorul intenționează să își extindă raza de acțiune către mai multe state americane. Dacă programul se dovedește a fi un succes, probabil că strategia va fi implementată ulterior și în Europa.

 

Citește și:

Titi Aur, despre greșeala care l-a costat viața pe Răzvan Ciobanu. Care a fost cauza morții?

Detalii de la locul tragediei în care a murit designerul Razvan Ciobanu

Lacrimi în ochii pasionaților: era motoarelor aspirate se apropie de sfârșit

Cum arată Trabantul cu cel mai impresionant habitaclu din istoria modelului

VIDEO – O mașină Tesla Model S explodează spontan, în parcare

VIDEO – Un șofer de troleibuz face plăți online în timp ce conduce. „Cu greu mai controla volanul!

 

Altă idee ingeioasă implementată recent de Ford vizează nu domeniul auto, ci viața personală a clienților. Constructorul auto a lansat patul inteligent, care îl împiedică pe unul dintre parteneri să „invadeze’ jumătatea de saltea a celuilalt, folosind o tehnologie inspirată din sistemul de menținere a benzii de circulație.

Adaugă un comentariu