Simona Halep a primit cadou un Porsche

Numărul 1 mondial la WTA, Simona Halep, a reușit performanța de a fi pe primul loc în clasamentul Porsche Race to Singapore. Acesta este al doilea an consecutiv când Simona reușește acest rezultat.

Citește și:

Jantă de aluminiu sau de oțel: Care este mai rezistentă?

Referendum în București pentru o nouă taxă auto: Când ar putea avea loc

Prețul carburanților s-ar putea plafona în 2019

Sebastien Loeb câștigă în Spania, marcând prima sa victorie în cinci ani

Șapte minute cu Subaru STI pe Transfăgărășan

Proprietarul unei Dacii 1310 a ajuns lefter din pricina amenzilor

Ce riști dacă nu ai scaun special pentru copii?

Cum se fură o Tesla Model S

 

Campioana se afla la a cincea participare în cadrul turneului de la Singapore, dar a fost forțată să se retragă din cauza unor probleme de sănătate.

Fiecare din cele 56 de etape (52 de evenimente plus 4 Grand Slamuri) către finalele WTA reprezintă un tur din Porsche Race to Singapore. În sezonul din 2018, Halep a reușit să stângă 6.921 de puncte din 15 turnee. A doua poziție a fost ocupată de Angelique Kerber, care a obținut 5.375 de puncte WTA.

Pentru a celebra victoria, Porsche i-a înmânat Simonei cheile unui Porsche 718 Boxster GTS, al cărui preț de catalog depășeste 85.000 de euro.

Autoturismul decapotabil dispune de un motor de 2,5 litri care produce 365 CP. Sprintul de la 0 la 100 km/h se desfășoară în doar 4,3 secunde, iar acul vitezometrului se oprește în jurul valorii de 290 km/h.

Simona Halep a reușit să strângă un adevărat parc auto de lux din care pot fi amintite: Porsche 911 GTS Cabriolet, Porsche 911 Carrera S, Porsche Panamera, Mercedes AMG GT-R Coupe, Mercedes AMG GLE 43 4Matic Coupe și multe altele.

Din păcate, Simona Halep nu se va putea bucura de performanțele noului Porsche 718 Boxster GTS, deoarece a semnat un contract de imagine cu Mercedes-Benz.

Adaugă un comentariu