Scandalos! Mai mulți șoferi trec pe roșu, cu poliția de față. Ce făcea șoferul autospecialei

O filmare scandaloasă, publicată recent pe Facebook, surprinde doi șoferi trecând pe roșu în intersecția de la Universitate, chiar sub privirile unui polițist care aștepta la semafor. Al doilea conducător a fost aproape de a provoca un accident rutier, dar agentul era prea ocupat butonând telefonul mobil pentru a vedea ce se întâmplă în jurul său.

Imaginile au fost surprinse pe bulevardul I.C. Brătianu din București, înaintea intersecției de la Universitate, mulțumită camerei video de pe casca unui motociclist. Putem vedea cum nu unul, ci două autoturisme traversează intersecția pe culoarea roșie a semaforului, cu toate că o autospecială de Poliție era prezentă la fața locului.

 

Citește și:

Cum a vrut şoferiţă din Prahova să-i fraierească pe polițiștii care o amendau!

CEA MAI TRISTĂ VESTE: Nu-l vom mai vedea vreodată pe Michael Schumacher!

 

Din păcate, prezența agentului era pur fizică. Acesta era concentrat pe butonarea telefonului mobil, în loc să urmărească felul haotic în care se desfășoară circulația rutieră și să ia măsurile corespunzătoare.

Cel de-al doilea șofer a fost la un pas de a provoca un accident serios, în condițiile în care mașinile ce se deplasau dinspre Bd. Regina Elisabeta primiseră verde și deja pătrunseseră în intersecție.

Conform Codului Rutier, nerespectarea semnificației culorii roșii a semaforului constituie contravenție și se sancționează cu amenda prevăzută în clasa a II-a de sancțiuni (4 sau 5 puncte-amendă) și cu aplicarea sancțiunii contravenționale complementare a suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 30 de zile.

 

Fă ASTA să-ți răcești rapid mașina încinsă de soare! Durează 2 minute

 

Filmarea a fost postată pe 2 iulie pe grupul de Facebook „Info Trafic 24′, unde a fost vizionat de 109.000 de ori și distribuit de 2.000 de internauți.

Treceți, fraților, treceți… Mai e un pas până «dincolo»‘, îndeamnă sarcastic un utilizator al rețelei sociale. „Cum își face poliția datoria pe Facebook‘, comentează altul.

? ⚠️ ?

Publicată de Info Trafic 24 pe Marţi, 2 iulie 2019

 

Sursa foto: captură ecran Facebook/Info Trafic 24

Adaugă un comentariu