O nouă tehnologie în service: devizul digital cu clip video explicativ

De acum înainte, clienții vor beneficia de mai multă transparență atunci când își duc mașina la service. BMW Group România propune devizul digital, care are posibilitatea de a facilita comunicarea mecanicilor din service cu utilizatorii autoturismelor.

Devizul digital poate fi consultat de către client prin intermediul unei platforme online. Aceasta poate fi accesată prin intermediul unui link atât de pe smartphone, cât și de pe calculator.

Mașina este verificată de un tehnician, iar acesta realizează un video explicativ în care detaliază problemele identificate. După consultarea devizului digital de către client, acesta are opțiunea de a aproba parțial sau total operațiunile de mentenanță sau de reparare a autoturismului.

Citește și:

Schimbări la polițele RCA: ce criterii noi de risc ar putea fi introduse

Test de frâne în condiții extreme

Cea mai mare paradă de mașini autonome organizată vreodată

Cele mai periculoase șosele din România

Tot ce trebuie să știi despre verificarea unei mașini second hand

Sicrie pe roți: mii de mașini din România prezintă pericol iminent de accidente

Românii cumpără pe încredere mașini second hand: doar 15% le verifică în service

 

Clientul va fi informat în mod automat cu privire la costurile operațiunilor aprobate și cu câteva click-uri va da undă verde mecanicilor pentru a se apuca de lucru la mașină.

Serviciul acesta se va dovedi extrem de util persoanelor care nu au cunoștințe specifice de mecanică auto. De asemenea, devizul digital va fi de folos și pentru persoanele care sunt curioase de starea unui autoturism second-hand pe care îl aduc la reprezentanță pentru verificări înainte de cumpărare.

Noua tehnologie este disponibilă pentru moment la doar câteva din service-urile BMW din țară, dar există planul de a extinde devizul digital la nivel național.

Pe lângă acest serviciu, clienții BMW mai au posibilitatea de a solicita online informații despre acțiunile tehnice și de rechemare în service la care este supus autoturismul acestora.

Ar fi interesant să vedem acest serviciu implementat și de alte unități de service, nu doar de cele de la BMW!

Adaugă un comentariu