Tesla Model S își testează Cheetah Stance împotriva lui Porsche Taycan (VIDEO)

Rivalitatea dintre Tesla și Porsche pune din nou față în față Model S (Performance) și Taycan (Turbo S) pentru un drag race. Doar unul iese câștigător.

Citește și:

Coronavirus: vom putea să plecăm cu mașina după 15 mai din oraș spre mare sau munte?

Porsche a spus că nu vede Tesla Model S ca pe un rival pentru Taycan, pentru că în ciuda naturii lor electrice, sunt două opțiuni de achiziție diferite.

Poate că așa o fi — există o diferență de preț considerabilă între cele două — însă ca performanțe, amândouă sunt la fel… de impresionante. Electrica germană are, în versiune Turbo S, 761 CP și 1.050 Nm și poate sprinta de la 0 la 100 km/h în 2,8 secunde, în timp ce limuzina americană (în versiune Performance) se laudă cu 836 CP și 1.000 Nm și un sprint 0-100 km/h de 2,5 secunde, mulțumită sistemului launch control numit Cheetah Stance.

Întâlnirile celor doi s-au încheiat cu Taycan învingător în drag race-uri, însă există mai multe moduri de a te întrece pe linie dreaptă. Iar cei de la DragTimes au vrut să le încerce pe toate, pentru a afla o dată și pentru totdeauna care e mai tare: Taycan sau Model S. Rezultatul s-ar putea să nu fie chiar lămuritor, pentru că ambele atuuri, însă clipul merită urmărit doar pentru oportunitatea de a vedea numai cât de repede pot accelera aceste două limuzine electrice.

Adaugă un comentariu