Tesla Model X – 3,2 secunde pentru 0 – 96 km/h și autonomie de 390 km

Tesla Motors se pregătește intens de prezentarea viitorului Model X. Primul SUV al producătorului american poate fi comandat deja de un grup select de clienți, iar acest lucru a dus la apariția unor informații cu privire la Model X.

Primii clienți au șansa achiziționării versiunii Signature, iar pentru acest lucru au fost nevoiți să achite un avans de 40.000 de dolari.

După cum era normal, avem și primele informații cu privire la partea de performanță. Conform configuratorului, în modul normal, Tesla Model X promite un sprint 0 – 96 km/h în 3,8 secunde și o viteză maximă de 250 km/h.

Cei care sunt dispuși să mai plătească încă 10.000 de dolari vor beneficia de serviciile pachetului Ludicrous Speed. În acest mod, Tesla Model X este capabil să accelereze de la 0 la 96 km/h în doar 3,2 secunde, în timp ce sfertul de milă este parcurs în 11,7 secunde.

Și pentru că avem în față un model electric nu trebuie să uităm de autonomie. Sistemul de baterii de 90 kWh îi permit lui Model X să acopere o distanță de aproximativ 390 de kilometri.

Via | Autoblog

Adaugă un comentariu