Idei “firești”! Tu ai vrea ca bicicliștii să circule pe linia de tramvai? Ce spun polițiștii despre asta!

Pentru a rezolva problema traficului infernal din Capitală, primarul Gabriela Firea ia în calcul ca bicicliștii să circule pe linia de tramvai. “Susținem posibilitatea intrarii biciclistilor pe spatiul dedicat circulatiei tramvaielor”, a explicat Firea.

Totuși, conform specialiștilor în trafic, măsura este extrem de riscantă mai ales pentru bicicliști, care se expun astfel unor riscuri suplimentare.

Cum ți se fură mașina în mai puțin de un minut, fără chei!

Cât alcool pot consuma şoferii şi în cât timp se elimină din organism

“În cazul bicicliştilor pe linia de tramvai… nu cred că cineva din Primăria Capitalei ar putea aviza aşa ceva. Riscurile pentru biciclişti sunt enorme. Foarte uşor poţi să aluneci pe şina de tramvai şi să cazi, chiar şi când e uscat afară, dar păi atunci când e umed”, a explicat pentru adevarul.ro un expert din cadrul Poliţiei Rutiere.

Hitler avea cea mai scumpă mașină din lume! Ce s-a întâmplat cu ea după moartea lui e INCREDIBIL!

Adio permis în format fizic! Ce le vom arăta polițiștilor!

N-A MAI SUPORTAT și A RĂZBUNAT MII DE OAMENI! Vrei să mă dau jos la tine?’

Acesta a adăugat: “Bicicliştii sunt victime sigure. Pe de altă parte, se expun riscului de a fi loviţi de tramvaie sau autobuze. Benzile pentru biciclişti se fac peste tot în lume exclusiv pentru biciclişti, tocmai pentru a-i proteja”.

Peste 44,6 milioane de lei au fost investiți de Primăria București într-o rețea de 61 de artere de circulație destinate bicicliștilor a căror lungime însumată totalizează aproape 100 de km.

Adaugă un comentariu