Tungsram revine pe piața sistemelor de iluminat auto din România

Tungsram, unul dintre cei mai mari trei producători de sisteme de iluminat auto din lume, revine pe piața din România, după 30 de ani de absență.

Citește și:

Fă-ți selfie cu noul BMW Seria 1 în orașul tău și câștigă un city break! Iată regulile

Goodyear are cea mai eficientă anvelopă all season. A primit calificativ A

Enel X are în plan să monteze sute de stații de încărcare în România. Când sunt promise acestea

Statul încearcă să elimine posibile frade Rabla: ce trebuie să știe beneficiarii

Salonul Auto București & Accesorii 2020: în ce perioadă va avea loc și ce vei putea vedea acolo

Tungsram, marca ungurească cu o istorie de peste 110 ani în producția de sistem de iluminat, revine pe piața din România, după o absență de trei decenii. Brandul renaște în sectorul auto în urma achiziționării diviziei pentru iluminat a companiei americane General Electric, în aprilie 2018. Tranziția către produselor de la General Electric la Tungsram se va finaliza luna aceasta, anunță oficialii brandului.

„Recunoaștem faptul că Tungsram a lipsit de pe piețele europene precum România de aproape 30 de ani, dar operațiunea de cercetare, dezvoltare și producție nu s-a oprit niciodată’, spune Davide Meinardi, directorul general de vânzări al diviziei auto Tungsram. „Vom lucra foarte mult pentru a restabili valoarea brandului Tungsram și pentru a ne asigura că partenerii noștri – producători de autovehicule, service-uri auto, comercianți de piese și accesorii auto, automobiliști — înțeleg ce recomandă produsele noastre ca fiind alegerea potrivită pentru ei. Pornim de pe o poziție consolidată, puternică, având tehnologii de fabricație de ultimă generație, oferind produse de o calitate recunoscută și premiată’, adaugă Meinardi. „Pe viitor, vom investi în inovație și dezvoltarea de noi tehnologii pentru a clădi încrederea clienților noștri în produsele Tungsram, în moștenirea, calitatea și performanța brandului nostru’.

Adaugă un comentariu