Un accident rutier în care a fost implicată mașina lui Ianis Hagi ridică semne de întrebare

Un biciclist a fost lovit, miercuri seara, de mașina fiului lui Gheorghe Hagi. Surse din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au confirmat pentru Libertatea faptul că mașina implicată în accidentul rutier de la Constanța îi aparține lui Ianis Hagi.

ADEVĂRUL despre FOTOGRAFIA CARE A SPERIAT ȘOFERII DIN BUCUREȘTI!

De la 20 mai, DACĂ NU AI ASTA ÎN TALON, Poliția îți reține actele și numerele mașinii!

Conform IPJ Constanța, la volanul autoturismului s-ar fi aflat George Salina, un bărbat de 30 de ani. Însă martori, citați de surse, susțin ca Ianis Hagi (19 ani), mijlocașul Viitorului, fiul lui Gheorghe Hagi, ar fi fost cel aflat la volan.

CÂT COSTĂ BICICLETA PREȘEDINTELUI IOHANNIS! Nu te așteptai să acest preț!

 ‘Accidentul a avut loc în jurul orei 21.15. Ianis Hagi s-ar fi aflat afla la volan, dar altcineva ar fi suflat în fiola în locul lui. Daca Poliția va face rost de filmările camerelor de supraveghere, se va convinge’, a povestit un martor.

Persoana aflata pe bicicletă ar fi fost transportată la spital, dar era conștientă.

Pe de altă parte, oficialii campioanei României susțin că fiul lui Gică Hagi se afla la acea oră la antrenamentele echipei de fotbal. Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Constanța, Cristina Vasile, la volanul BMW-ului M140i XDrive, care îi aparține lui Ianis, se afla o persoană în vârstă de 30 de ani.

Ianis Hagi, unul dintre cei mai apreciați tineri fotbaliști din Liga I, a primit un model BMW M140 de 340 de cai putere. Mașina vine ca urmare a unui parteneriat pe care tânărul l-a semnat cu BMW.

taguri
Adaugă un comentariu